Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Recolta Tufeşti şi FC Urleasca merg cap la cap, având maximum de puncte

În runda a cincea a Ligii a IV-a formaţiile care au evoluat pe teren propriu şi-au tăiat partea leului obţinând şase victorii şi o remiză, beneficiara punctului obţinut în deplasare fiind CS Făurei.

Scorul etapei s-a înregistrat la Tufeşti acolo unde lidera, Recolta s-a impus cu 10-2 în faţa nou promovatei Avântul Mircea Vodă, formaţie care de altfel, în urma rezultatelor obţinute în primele patru runde, poate fi considerată ca una dintre revelaţiile actualei stagiuni. Cel mai prolific jucător de pe teren a fost jucătorul gazdelor, Popârţac, el reuşind să perforeze poarta adversă de cinci ori într-un interval de 54 de minute, celelalte goluri ale învingătorilor fiind înscrise de Ghioca (min. 11, 17) Baltă (min. 31) şi Gologan (min. 72, 75) în timp ce pentru oaspeţi au marcat Dociu şi Anghel.
Victorii cu scoruri identice s-au înregistrat la Cazasu şi Chiscani. Olteanu (min. 52), Ştergărel (min. 56, 82, 90) şi Stănel Ion au fost autorii golurilor prin care Victoria Cazasu s-a impus cu 5-1 pe teren propriu în faţa echipei Voinţa Găiseanca, formaţie pentru care golul de onoare a fost înscris de Văsii (min. 19) şi tot cu acelaşi scor a câştigat Sportul Chiscani disputa cu Unirea Măxineni, Bogdan (min. 1), Zărnescu (min 15), Jercăianu (min. 80), Ciocianu (min. 85) şi Paraipan (min. 88 - autogol) fiind autorii golurilor învingătorilor, în timp ce pentru formaţia vizitatoare a marcat Matei (min. 60).
La fel de uşor s-a impus cu 4-2 şi Avântul Cireşu în faţa celor de la Victoria Traian la capătul unui joc în care de la învingători pe lista marcatorilor s-au regăsit Crăciunescu (min. 2, 56), Gatiu şi Dima iar de la învinşi Ciocan şi Băndărică.
Partide pe muchie de cuţit s-au derulat la Deduleşti şi Urleasca.
Condusă de Tractorul Viziru cu 2-0 în minutul 57 graţie golurilor marcate de Licitonschi (min. 51) şi Iorga (min. 57), Victoria Deduleşti a crezut în şansa ei şi într-un final de meci incandescent a reuşit să întoarcă rezultatul partidei în favoarea ei. Gazdele au obţinut în minutul 58 un penalty, pe care l-a transformat căpitanul Sorin Moldoveanu şi meciul s-a relansat. În finalul, partidei la rampă a ieşit juniorul Valentin Tărcatu. Cel care, de fapt, avea să devină jucătorul partidei, Tărcatu, a restabilit egalitatea în minutul 60, iar cu câteva secunde înainte de finalul întâlnirii l-a învins din nou pe portarul Valentin Rădoi şi a parafat prima victorie a formaţiei sale în actualul tur de campionat.
Într-un alt joc echilibrat, FC Urleasca s-a impus cu 1-0 în faţa echipei Viitorul Galbenu în urma unui gol înscris de Creangă în minutul 92 şi astfel formaţia din Urleasca îşi păstrează invincibilitatea în actula stagiune.
Lideră după cinci etape se menţine recolta Tufeşti, cu 15 puncte, pe locul al doilea se află FC Urleasca 15 puncte, golaveraj inferior, iar pe poziţia a treia se află Avântul Cireşu cu 10 puncte.

Rezultatele înregistrate în etapa a 5-a:
FC Urleasca - Viitorul Galbenu 1-0 (0-0)
Dacia Bertesti - CS Făurei 3-3 (2-2)
Victoria Deduleşti - Tractorul Viziru 3-2 (0-0)
Victoria Cazasu - Voinţa Găiseanca 5-1 (0-1)
Sportul Chiscani - Unirea Măxineni 5-1 (2-0)
Recolta Tufeşti - Avântul Mircea Vodă 10-2 (4-0)
Avântul Cireşu - Victoria Traian 4-2 (1-1)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii