Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A reclamat dispariţia concubinului

Un bărbat de 37 de ani a plecat de la domiciliul concubinei sale şi nu s-a mai întors. Femeia a cerut ajutorul poliţiştilor pentru a-şi găsi partenerul de viaţă, acesta fiind dat în urmărire la nivel naţional.
Duminică dimineaţă, Nicoleta C. (38 de ani), din municipiul Brăila, a sesizat la sediul IPJ Brăila faptul că, de sâmbătă, de la ora 9.00, concubinul ei, Neagu Radu-Gabriel, în vârstă de 37 de ani, a dispărut de la domiciliu. "Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că acesta a plecat în mod voluntar de la domiciliul concubinei sale şi nu a mai revenit, are asupra sa cartea de identitate şi un telefon mobil, care este închis", a precizat insp. principal Jenel Sogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Dispărutul are înălţime 165 cm, constituţie robustă, păr brunet, tuns scurt, ochii căprui, având trei tatuaje pe umărul drept, pe partea dreaptă a pieptului şi pe spate, iar pe mâna stângă, în partea interioară, altul cu inscripţia "Lucica". La data dispariţiei, bărbatul purta pantalon blue-jeans, trei sferturi, pantofi sport albi, tricou negru şi la mână purta un ceas auriu. Cel în cauză nu suferă de boli psihice, însă urmează tratament medicamentos, având afecţiuni cardiace. Poliţiştii de la Biroul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale au solicitat urmărirea acestuia la nivel naţional. Cine poate da relaţii despre locul în care se află brăileanul dat dispărut de la domiciliu este rugat să apeleze, gratuit, numărul pentru urgenţe 112.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii