Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Recidivist gălăţean arestat pentru furt din locuinţă

• Dumitru Daniel Cosma a primit mandat de 30 de zile, după ce a dat buzna în apartamentul unui brăilean şi a sustras bani şi bijuterii din aur •  hoţul a urcat într-un copac şi, de acolo, în locuinţă, ziua-n amiaza mare • recidivistul a fost luat ca din oală de o patrulă de poliţie şi dus în Arestul IPJ

 

Dumitru Daniel Cosma, în vârstă de 38 de ani, recidivist cu multiple condamnări în cazier, a fost arestat preventiv, ieri, pentru următoarele 30 de zile, după ce a jefuit locuinţa unui brăilean din cartierul Radu Negru.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Brărila, în după-amiaza zilei de duminică, 28 mai 2017, în jurul orei 16:30, recidivistul Dumitru Daniel Cosma a sărit gardul care împrejmuieşte spaţiul verde de la blocul P2, de pe strada Milcov (cartier Radu Negru), după care s-a urcat pur şi simplu într-un copac, până a ajuns în dreptul unui balcon de la etajul I al imobilului.

Ziua-n amiaza mare, gălăţeanul s-a sprijinit pe ventilatorul unui aparat de aer condiţionat, după care a ajuns din copac în dreptul ferestrei de la baia apartamentului vizat, care era deschisă. După ce a înlăturat plasa de insecte, infractorul a pătruns în apartament şi a început să caute bani, asigurându-se, în prealabil, că nu este nimeni acasă.

Cât ai clipi din ochi, Cosma a pus mâna pe suma de 875 lei, pe un ceas de mână marca Michel Kors şi pe mai multe bijuterii din aur (două brăţări, două lănţişoare, două perechi de cercei din aur şi două inele de damă), după care a părăsit apartamentul prin acelaşi loc pe unde venise. Numai că, în momentul în care a coborât din copac, a fost luat pe sus de o patrulă de poliţie, care l-a dus în Arestul IPJ.

Dumitru Daniel Cosma mai este cercetat într-un dosar penal instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi. Recidivistul a mai fost condamnat, de mai multe ori, pentru infracţiuni similare, fiind liberat condiţionat la data de 22 martie 2017. La scurt timp, infractorul a mai comis trei furturi la Galaţi şi a fost pus sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile. Culmea, deşi se afla sub control judiciar, spărgătorul de locuinţe a părăsit fără drept Galaţiul şi a venit la Brăila, ca să jefuiască, ziua-n amiaza mare. 

 

 
Categorie articol: 

Comentarii