Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Real a incheiat turul in postura de lidera

In ultima etapa a turului, Real si Phoenix si-au continuat seria succeselor, cu toate ca au avut drept adversare, valoric egale, colege de clasament, Monolit si respectiv United. Ambele partide disputate sambata au fost echilibrate numai in prima repriza.
Real a deschis scorul prin Postolache, iar cu cinci minute inainte de finalul primului act Gagu a inscris pentru 0-2.
Monolit a avut insa o tresarire de orgoliu si intr-un interval de doar doua minute a intors rezultatul in favoarea ei. Eugen Gheorghe a redus din diferenta in minutul 17, iar Buricea marcat de doua ori in minutul 18.
Repriza a doua fost insa la discretia noii lidere, Real, care a marcat de sapte ori, prin Matei 4, Croitoru 2 si Gagu si s-a impus cu 9-3.
Disputa dintre United si Phoenix s-a incheiat cu victoria oaspetilor, 9-5, dupa ce la pauza, tot ei conduceau cu 3-1.
Dorian Nistor a fost din nou jucatorul care a reusit sa incline balanta in favoarea formatiei vizitatoare, el fiind de altfel cel care a marcat toate golurile echipei sale in prima repriza.
De la United cel mai prolific jucator a fost Adrian Manole, cu patru goluri marcate, tot atatea cat a relizat si adversarul lui, Nistor. Pe lista marcatorilor, de la formatia invingatoare si-au mai trecut numele Podaru 2, Mocanu, Anghel si Barbu precum si George Constantin de la United.
La finalul primei parti a campionatului lidera este Real cu 12 puncte, tot atatea cate a acumulat si Phoenix, numai ca aceasta are un golaveraj inferior, iar pe locul al treilea se afla Akcent cu 9 puncte.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii