Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Reacţia colerică a Simonei Drăghincescu la o chestiune de bun simţ

De unde era un om anti-sistem, un independent declarat, Simona Drăghincescu a ajuns acum un soi de fată în casa PSD. Departe de mine ideea să o jignesc pe d-na consilier judeţean Drăghincescu, dar asta face dumneaei de cel puţin doi ani încoace: se aliniază ordinelor venite de la actualii stăpâni ai Brăilei (de la PSD), deşi brăilenii au votat cu PND (partidul d-nei Drăghincescu) fix pentru că nu au vrut să îşi dea votul celor de la PSD.

Dar ne-am obişnuit deja cu politicieni care îşi înoadă cozile. Astăzi sunt adversari (pentru a-i prosti pe fraieri), iar 2 luni mai târziu organizează conferinţe de presă comune. Dar cică asta nu e înşelare a electoratului, ci se numeşte “negociere politică”.

Revenind la consilierul judeţean Simona Drăghincescu, dumneaei a avut o reacţie deplasată, ca să nu zicem colerică, atunci când un alt consilier judeţean a analizat într-un ton ironic raportul de activitate al d-nei consilier Drăghincescu, pe anul 2017. Dar analizarea raportului depus de d-na consilier Drăghincescu a fost (şi este) o temă de interes public şi de bun simţ. Puţin îmi pasă de contrele dintre Nechita şi Drăghincescu, de obsesia pe care Drăghincescu a făcut-o pentru Dănăilă de la PNL sau de Nechita, care nu este nici el mai breaz.

Pe mine, ca cetăţean, m-a dezgustat (ba chiar enervat) reacţia d-nei consilier Drăghincescu. Cu extrem de mult tupeu (deh, îşi permite astfel de abordări cu preşedintele Francisk Chiriac), Simona Drăghincescu a cerut suspendarea şedinţei CJ Brăila pentru că, vezi-Doamne, un coleg şi-a permis să comenteze raportul dumneaei. “Domnule preşedinte, suspendaţi şedinţa! Eu nu sunt aşa de prezentă cum sunteţi dumneavoastră în Consiliul de Administraţie (n.r. - la Muzeul Brăilei “Carol I”) care habar nu aveţi ce faceţi, domnule Nechita. Asta este! La revedere, am plecat de aici!”, a tunat Simona Drăghincescu.

Aşadar, dacă o scamă nu îi şade bine pe sacou d-nei Simona Drăghincescu, ea închide prăvălia. Ce şedinţă, ce dezbateri? Ia toată lumea acasă, că s-a supărat d-na Drăghincescu. Iar d-na de Plastilină (fostă de Fier) a politicii brăilene a mers cu tupeul şi mai departe. Dacă a văzut că şedinţa nu este întreruptă, a părăsit ea plenul. Ca şi cum ea nu ar fi fost plătită din bani publici, iar rolul ei în CJ Brăila ar fi să îşi apere imaginea şi să răspundă criticilor, nu să fie prezentă acolo în folosul brăilenilor care au ales-o. (Falsa De Pe Centură)
Categorie articol: 

Comentarii