Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Reabilitarea stadionului Chimia blocată: Războiul primarilor

* primarul Marian Dragomir s-a arătat extrem de deranjat de faptul că deși municipalitatea ar vrea să atragă fonduri și să reabiliteze Stadionul Chimia din Lacu Sărat, nu poate face asta deoarece acesta a fost anexat de Primăria acomunei Chiscani * edilul-șef a precizat că municipalitatea deja a câștigat un prim proces pe această temă, însă chiscănenii au făcut apel

 

Primarul Marian Dragomir a afirmat că Primăria Municipiului Brăila ar putea reabilita stadionul Chimia din Lacu Sărat, însă deocamdată inițiativa este blocată de Primăria comunei Chiscani, condusă de PSD-istul Costică Cojea. Edilul-șef a susținut, recent, o conferință de presă în care s-a plâns că încă se judecă pentru acel stadion, deși din punctul său de vedere ar aparține Brăilei ca plată a unor datorii rămase de la fostul Combinat. Dragomir s-a plâns că Primăria Chiscani a intabulat acel stadion fără să țină cont de aceste lucruri, motiv pentru care s-a ajuns la un proces. Chiar dacă municipalitatea ar fi câștigat în primă instanță, chiscănenii au făcut apel, astfel că lucrurile vor mai trena o perioadă, a mai explicat Dragomir.

“Pimăria Chiscani a blocat în momentul de față reabilitarea stadionului Chimia. Dacă facem un istoric al acestui stadion, vom vedea că el a fost preluat de Primăria Municipiului Brăila, înainte de a fi eu primar, în baza unor datorii pe care fostul Combinat le avea la Primăria Brăila, pentru plata anumitor taxe și impozite. Nu au avut disponibilitățile financiare la vremea respectivă și atunci s-a făcut o compensare, iar Primăria Municipiului Brăila a preluat Stadionul Chimia. Noi am depus deja documentele pentru a primi un sprijin financiar în vederea reabilitării stadionului, chiar dacă în mod absolut nelegal Primăria Chiscani a intabulat acest stadion ca aparținându-le. Am contestat acest lucru și făcând dovada cu documente, am câștigat în primă instanță. Pentru că așa era și normal. Cu siguranță vom câștiga și la instanța superioară, pentru că dânșii au făcut deja recurs. Vom putea abia după aceea să primim banii pentru dezvoltarea acestui stadion. Este vorba de o sumă de aproximativ 1 milion de euro”, a conchis Dragomir.
Categorie articol: 

Comentarii