Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Reabilitarea "drumului marii" aduce o multime de beneficii judetului

Conducerea Consiliului Judetean Braila a prezentat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, principalele beneficii care se vor obtine prin reabilitarea si largirea drumului judetean Viziru-Cuza Voda-Mihai Bravu, cunoscut ca "drumul marii", datorita faptului ca reprezinta o ruta importanta de legatura intre Moldova si litoral. Astfel, pe linga faptul ca se va imbunatati siguranta traficului, modernizarea acestui drum ar trebui sa sporeasca atractivitatea zonei limitrofe pentru investitori, sa creeze premise pentru dezvoltarea turismului si sa inmulteasca locurile de munca din localitatile limitrofe.
Proiectul, in valoare de 64,7 milioane de lei noi, a fost programat sa se desfasoare pe o perioada de 30 de luni, incepind cu data de 30.07.2008. Banii sint asigurati, in proportie de 65%, de Uniunea Europeana. Restul contributiei apartine bugetului de stat si Consiliului Judetean.
Gheorghe Bunea Stancu, presedintele CJ, a anuntat ca licitatia pentru contractarea constructorului se va tine pe 7 noiembrie a.c.. Stancu a mentionat ca, desi contractul a fost semnat la nivel guvernamental, exista clauze care ii permit Consiliului Judetean sa sanctioneze constructorul, daca acesta nu respecta termenele de executie sau nu face treaba de calitate.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii