Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Reînvie legenda Braiconf

Începând din sezonul următor, Brăila revine în circuitul voleibalistic naţional datorită iniţiativei deputatului Viorel Balcan, cel de numele căruia se leagă şi formarei noii echipe de handbal HC Dunărea.
În urma demersurilor făcute de Balcan, pe lângă secţiile pe care le are, CSM Brăila îşi mai adaugă una, cea de volei feminin şi, odată cu crearea acesteia, va reînvia legenda echipei Braiconf.
"Am discutat miercuri cu Doina Melinte, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport şi Tineret, am solicitat înfiinţarea unei secţii de volei la CSM Brăila şi din această toamnă vom avea o echipă de volei care va purta numele CSM Braiconf. Vrem să redăm iubitorilor acestei discipline bucuria de a retrăi acele momente de glorie pe care le-au trăit nu de mult", a precizat Viorel Balcan.
Sursa citată a afirmat că au fost luate toate măsurile ca acest proiect să devină o reuşită.
"Ca să ne putem înhăma la o astfel de provocare, am căutat mai întâi resursele financiare şi le-am găsit, sunt sponsori în Brăila care vor să sprijine iniţiativa noastră. În următorul campionat vom activa în cel de-al doilea eşalon cu obiectiv clar: promovarea pe prima scenă a voleiului românesc. Avem deja staff-ul tehnic şi administrativ care să se ocupe de bunul mers al acestei acţiuni. Sper să am aceeaşi mână bună ca atunci când am sprijinit formarea noii echipe HC Dunărea, singura formaţie de Divizie Naţională din Brăila, în acest moment", a mai adăugat Viorel Balcan.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii