Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

RCS&RDS extinde viteza de transfer a datelor si reduce cu 25% tarifele abonamentelor pentru Internet

Operatorul de comunicatii RCS&RDS a extins, ieri, cu pina la 2,5 ori viteza de transfer a datelor in cazul abonamentelor de acces la Internet pentru clientii persoane juridice si a redus, cu pina la 25%, tarifele la toate pachetele de servicii adresate acestui segment de piata, a anuntat compania.
Astfel, pachetele RDS.Net Acces pentru companii sint tarifate cu 15, 22 si 30 euro/luna (fara TVA) si asigura viteze de transfer a datelor de 10, 15 si 20 Mbps, potrivit unui comunicat al companiei. Totodata, abonamentele de acces la Internet includ pina la patru linii telefonice fixe si patru telefoane mobile.
"Aceste linii au abonamentul gratuit si le permit clientilor trafic nelimitat in retelele RDS.Tel si Digi.Mobil", se mai spune in comunicat.
RCS&RDS completeaza oferta pentru segmentul persoanelor juridice cu serviciile de gazduire server (colocare) in noul data-center al companiei, prin care, la un tarif lunar de 100 euro, se asigura acces in reteaua metropolitana la viteze de pina la 100 Mbps, precum si cu cele de gazduire pagini web si posta electronica (e-mail), ale carui tarif lunar pornesc de la 3 euro pentru un spatiu total gazduit de 800 MB.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii