Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Razvan Lucescu ramine la Rapid

Antrenorul Razvan Lucescu si-a dat acordul verbal sa continue la Rapid, joi noaptea, in cadrul unei intilniri avute cu actionarul gruparii giulestene, Jean Valvis.
"Am avut o intilnire cu Razvan la finalul careia am obtinut ceea ce doream. Acum avem acordul lui Razvan ca va ramine la Rapid. Noi discutasem deja toate detaliile, dar nu aveam raspunsul. Acum il avem, iar Razvan a putut sa plece linistit in vacanta", a declarat, vineri, agentiei MEDIAFAX, Jean Valvis.
Oficialul rapidist a mentionat ca i-a indeplinit toate dorintele tehnicianului Razvan Lucescu. "Era normal ca el sa isi prezinte toate dorintele, inclusiv cele referitoare la lot. Am acceptat tot, iar in zilele urmatoare vom demara negocierile pentru aducerea unor jucatori. Toti actionarii sintem foarte bucurosi de decizia lui de a continua la Rapid", a explicat Jean Valvis.
Antrenorul Razvan Lucescu a fost ofertat in ultimele saptamini de clubul turc Gaziantep si de Poli Timisoara, refuzindu-le pe amindoua. Dupa ce l-a anutat pe Jean valvis ca ramine la Rapid, vineri dimineata, la ora 7.00, Lucescu a plecat in vacanta cu familia in Insulele Mauritius.

Iancu: Nu stiu de decizia lui Lucescu de a ramine la Rapid

Presedintele gruparii Poli Timisoara, Marian Iancu, a declarat, vineri, agentiei MEDIAFAX, ca antrenorul Razvan Lucescu nu i-a comunicat ca refuza oferta formatiei banatene si ramine la FC Rapid.
"Nu stiam de decizia lui, nu am vorbit cu el, probabil o sa anunte oficial ca ramine la Rapid. Nu sint dezamagit, nu este nici prima, si nici ultima negociere. Era normal sa asteptam raspunsul sau si apoi, daca acesta este negativ, sa cautam in continuare. Vom incerca sa gasim cea mai buna solutie, sa vedem cine este disponibil", a spus Iancu.
Oficialul timisorean a precizat ca Razvan Lucescu era cea mai buna solutie dintre antrenorii din Romania. Iancu a adaugat ca fostul tehnician stelist Walter Zenga nu intra in planurile sale, mai ales ca, din cite a auzit, acesta s-a inteles deja cu un club.
Iancu a avut o intilnire cu presedintele executiv al gruparii rapidiste, Dinu Gheorghe, si cu tehnicianul Razvan Lucescu, propunindu-le sa vina la Poli.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii