Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Razvan Lucescu: "Nu este anul nostru"

"Nu este anul nostru", a declarat antrenorul Razvan Lucescu, dupa meciul pe care Rapid l-a incheiat la egalitate, scor 3-3, cu Gloria Bistrita, in etapa a XXVIII-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Se putea intimpla orice la un astfel de joc. Stiam ca este un adversar dificil, atit timp cit se intra pe teren si se vrea totul, exista si astfel de jocuri. Pentru mine este incredibil, este o durere foarte mare, pentru ca inca o data muncim enorm si nu reusim sa culegem roadele muncii. Este un joc si o perioada si de ghinion, in care portarii au partea lor de vina. Nu era voie sa se intimple ce s-a intimplat azi, am condus cu 1-0, 2-1, 3-2, este greu sa accepti o astfel de situatie, dar se intimpla", a spus Lucescu.
Tehnicianul rapidist crede ca lupta este "destul de aprinsa" si pentru locul doi, dar si pentru locul trei. "Stiu ca a batut Steaua, dar mai sint sase etape, Clujul este totusi inaintea Stelei. Lupta este destul de aprinsa si pentru locul doi si pentru trei, noi in orice caz, dupa ceea ce am facut, am fi meritat mai mult, dar este acest ghinion de care tot vorbim, este clar ca e o vina care ne apartine in interior. Nu este anul nostru. Mi-ar fi foarte usor sa pornesc un atac si sa desfiintez un jucator. Nu am facut-o niciodata si voi incerca sa stau departe de astfel de lucruri", a adaugat Lucescu.
Categorie articol: 

Comentarii