Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Razvan Lucescu intelege mentalitatea jucatorilor si este foarte aproape de ei"

Portarul echipei FC Brasov, Bogdan Stelea, a declarat, joi, ca tehnicianul Razvan Lucescu intelege foarte bine mentalitatea jucatorilor si este mereu aproape de ei, transmite corespondentul MEDIAFAX..
"Razvan Lucescu este cel mai tinar antrenor cu care am lucrat, dar nu ma deranjeaza acest lucru ba chiar pot spune ca imi place. Intelege extrem de bine mentalitatea jucatorilor si stie cum sa fie aproape de ei. De asemenea, are foarte clar in cap ce vrea de la echipa si stie sa o spuna in asa fel incit fiecare intelege. Eu am mare incredere ca vom reusi ceea ce ne-am propus, in aceasta formula", a spus Bogdan Stelea.
Portarul gruparii brasovene considera ca echipa sa are prima sansa in disputa din etapa a III-a, cu FC Arges. "Consider ca ne-am facut bine treaba si este important sa ne mentinem pe aceeasi linie buna. Ne-am ambitionat si am reusit sa demonstram ca formam o echipa ce trebuie luata in seama. Am cistigat cu Urziceni, am fost foarte aproape de un egal in Ghencea si clar mergem dupa toate cele trei puncte la Pitesti. Va fi un meci interesant, intre doua echipe nou promovate, dar cred ca totusi noi stam mai bine decit ei, care vin dupa un egal cu Timisoara. O sa joace probabil cu presiune si disperare in plus, iar noi putem profita de acest lucru. Nu ne intereseaza arbitrajele in nici un meci. Eu sint de parere ca sint meciuri in care poti avea parte de arbitraje ostile, dar ar trebui sa iti faci probleme doar daca acestea se repeta foarte des", a mai spus Bogdan Stelea.
El este convins ca Razvan Lucescu nu a spus niciodata ca atacantul Dorel Zaharia nu si-a aparat corect sansele cu Steaua, in meciul pierdut la Bucuresti, scor 1-2. "Noi, jucatorii, nu ne-am pus problema asta si nici nu aveam vreun motiv sa o facem. Este o simpla inventie a presei, cum ca Razvan ar fi spus ca Dorel Zaharia nu si-a aparat corect sansele. Razvan este foarte franc si in functie de caz spune personal sau in fata intregii echipe daca ceva nu ii convine. De aceasta data nici nu s-a adus in discutie acest lucru. Este exclus. FC Brasov nu are in lot fotbalisti care sa fie banuiti de asa ceva", a explicat Stelea.
Autorul singurului gol al brasovenilor in etapa precedenta, mijlocasul Mihai Roman, spera sa marcheze si in partida cu FC Arges, mai ales ca a trecut peste emotiile inceputului de campionat si ale debutului sau in Liga I. "Am avut mari emotii la debut, dar acum mi-am mai revenit. Sper sa reusesc sa inscriu cit mai multe goluri pentru FC Brasov, desi mult mai important este ca echipa sa cistige, nu ca eu sa dau gol. Normal, m-am bucurat dupa ce am inscris in Ghencea, dar m-am intristat ca nu am reusit sa ne intoarcem acasa cu un egal. Cu siguranta un punct luat Stelei ne-ar fi dat mare incredere pentru meciurile care urmeaza", a spus Roman.
FC Brasov intilneste, simbata, de la ora 21.30, in deplasare, formatia FC Arges, intr-un meci contind pentru etapa a III-a a Ligii I.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii