Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Razvan Enache a transat victoria in favoarea gazdelor

La finalul turului, Viitorul Ianca are 32 de puncte, cu patru mai mult decit urmatoarele doua clasate, CF Braila II si Tractorul Viziru si cu sapte mai mult decit ocupanta locului al patrulea, Avintul Ciresu.
Viitorul si-a creat acest avans dupa ce a cistigat restanta de miercuri cu CSO.
Ambele echipe din Ianca si-au dorit victoria si miza si-a pus amprenta asupra evolutiei celor doua combatante, astfel ca prima repriza a fost una anosta, cu doar citeva situatii periculoase de poarta, cele mai multe apartinind elevilor lui Ilie Ghetu.
Chiar in minutul 3 Ionel Gatiu a avut golul in virful bocancului, insa portarul gazdelor, Dimache, a reusit sa trimita mingea in corner, Ciubotaru s-a facut de ris de citeva ori prin executii gen cascadorii risului, dar si elevii lui Adrian Baldovin ar fi putut deschide scorul daca Grozea (min. 32) nu s-ar fi lansat intr-o serie de driblinguri, sortite din start esecului in fata unei aparari solide.

Repriza a doua a salvat statutul de meci derby

La doua minute de la reluare, dupa o actiune prelungita de atac, Viitorul a deschis scorul prin Razvan Enache, o faza la care, jucatorii echipei CSO nu au protestat, in schimb, o parte dintre fanii echipei, cei aflati sub influenta lui Bachus au protestat vehement.
Aflat la doar citiva metri de faza, Ionel Ivan a aratat centrul terenului si firesc, jocul s-a reluat. Nu pentru mult timp insa, pentru ca dupa o lovitura libera in urma careia gazdele puteau marca cel de-al doilea gol, patronul echipei Mircea Mircescu a intrat pe teren si le-a ordonat elevilor sai sa paraseasca terenul.
Ivan nu s-a lasat intimidat de atmosfera ostila creata de conducatorii echipei CSO si de sustinatorii ei, a acordat citeva cartonase galbene si dupa putin timp jocul s-a reluat, iar spectatorii prezenti pe stadionul Stefan Vrabioru au asistat la un spectacol adevarat. Pina la finalul meciului s-a jucat pe contre, dar au fost din nou momente in care unii dintre jucatorii echipei CSO, Rosu, in special, care au lasat impresia ca nu vor sa marcheze.
In minutul 61 Baciru a sutat milimetric pe linga tinta, pentru ca dupa numai opt minute, dupa o centrare impecabila a lui Postolea, Ciubotaru, singur singurel, la patru metri de poarta goala sa reia mingea peste transversala. Rosu l-a imitat in minutul 75. La o noua incursiune a oaspetilor, CSO a primit o lovitura libera si Baciru, de departe cel mai bun jucator de pe teren, a trimis mingea in bara transversala a portii aparate de Dimache.
La rindul ei Viitorul a avut doua imense ocazii de a inscrie, insa de fiecare data Dima a incercat rezolvari personale in schimbul unor pase simple spre colegii lui aflati in pozitii ideale de sut.
CSO Ianca a incheiat partida in inferioritate numerica, dupa ce Ionel Gatiu, a vazut cel de-al doilea cartonas galben, insa jocul a ramas la fel de alert pina in ultimul minut de joc.
Conform raportului de ocazii CSO Ianca ar fi meritat sa cistige, insa nu trebuie minimalizata nici prestatia jucatorilor de la Viitorul. Mai pragmatici, acestia au reusit sa speculeze una dintre gafele apararii adverse si cu putin noroc ar fi putut, la rindul lor, sa cistige partida la un scor mult mai concludent.

Viitorul: Dimache - Fasole, Baciu, Mihaila, Enache - Ghiviciu, Craciun, Olmazu, Grozea - Naghi, Dima. In repriza a doua au mai jucat Pamfilea, Preda si Vilcu.
CSO: Durbaca - Naziru, Mindroiu, Rosu, Constantin - Bardas, Dumitrascu, Sorica, Postolea - Baciru, Gatiu. La oaspeti au mai evoluat Ciubotaru, Matinciu, Graur si Mladin.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii