Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Razii de amploare în discoteci şi baruri

în week-end, poliţiştii cu tot cu “mascaţi” au mers în locurile de distracţie, nu pentru a petrece, ci pentru a-i linişti pe indivizii obişnuiţi să facă scandal

 

Dacă tot a fost week-end, barurile şi discotecile au fost pline. În locurile de distracţie au dat năvală, însă, şi mascaţii. S-a acţionat pentru prevenirea infracţiunilor comise cu violenţă, 20 de persoane fiind sancţionate.

Astfel, în zilele de 16 şi 17 iunie, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat atât în municipiu cât şi în localităţile din mediul rural, în zona unităţilor cu profil discotecă, club, cafe-bar, pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică.

Pe timpul activităţilor, au fost verificate 25 de astfel de societăţi comerciale, legitimate 102 persoane, dintre care 9 controlate corporal sumar, şi oprite în trafic 64 de autovehicule. De asemenea, au fost constatate 45 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 10.365 lei.

Dintre amenzile aplicate, 23 au fost pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar 20 conform Legii 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.
Categorie articol: 

Comentarii