Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Razii in cartierele brailene si in discotecile din judet

Zilele trecute, brailenii care locuiesc in cartierele Lacu-Dulce, Chercea si in zona centrala a municipiului au fost "vizitati" de oamenii legii, care au desfasurat o actiune pe linia prevenirii faptelor comise cu violenta. In ziua de 16 ianuarie, politisti de la Birourile de Investigatii Criminale si Ordine Publica, in colaborare cu jandarmii, au legitimat si perchezitionat corporal 84 de persoane, au condus la sediul Politiei Municipiului pentru verificari, 44 de persoane si au verificat activitatea economica a 21 de societati comerciale. Pentru neregulile constatate, oamenii legii au aplicat 10 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 1.550 lei.
In noaptea de 17 spre 18 ianuarie, intre orele 22.00-4.00, lucratorii Politiei orasului Faurei si ai Posturilor de Politie Visani si Jirlau au dat o raita prin discotecile de pe raza de competenta pentru a-i pune cu botul pe labe pe scandalagii si a preveni infractiunile comise cu violenta. Astfel, au fost verificate societatile cu profil discoteca de pe raza celor doua comune si au fost aplicate 4 sanctiuni contraventionale, in valoare de 610 de lei.
In aceeasi noapte, intre orele 19.00-3.00, lucratorii posturilor de politie arondate Politiei Municipiului au actionat pe raza de competenta cu scopul prevenirii faptelor antisociale si abaterilor de la normele rutiere. "Cu aceasta ocazie, au fost legitimate 63 de persoane, dintre care 41 pechezitionate corporal sumar, verificate 19 societati comerciale, oprite si controlate in trafic 27 de autoturisme si au fost destramate doua grupuri de tineri. Oamenii legii au aplicat 11 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 2.300 de lei", a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila, subinspector Jenel Sogor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii