Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Razii în locurile de distracţie şi pe şosele

Scandalagiii din discoteci şi baruri, comercianţii din târgurile săptămânale şi şoferii teribilişti au fost în atenţia oamenilor legii, în acest week-end. Peste 200 de petrecăreţi au fost legitimaţi de forţele de ordine şi 85 de conducători auto au primit amenzi grase după ce au apăsat prea mult pedala de acceleraţie.
În perioada 22-24 august, poliţiştii brăileni au desfăşurat activităţi pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, în municipiu şi judeţ. Poliţiştii rutieri, de ordine publică şi de investigaţii criminale, din cadrul poliţiei municipiului, poliţiilor orăşeneşti şi secţiilor de poliţie rurală, cu sprijinul jandarmilor, au fost în acţiune, atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte. "Echipele participante au efectuat controale la 125 de societăţi comerciale cu profil comerţ, discotecă, cafe-bar şi jocuri mecanice, au legitimat 261 de persoane, 97 fiind controlate corporal sumar, şi au controlat 139 de autovehicule oprite în trafic.
Pe timpul desfăşurării acţiunilor, au fost constatate 71 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 27.700 de lei. De asemenea, au fost ridicate în vederea confiscării 175 de kg de legume, pentru care comercianţii nu deţineau documente legale de provenienţă", a precizat insp. principal Jenel Sogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
În week-end, efective de poliţişti din cadrul Serviciului şi Biroului Rutier Brăila au acţionat pe străzile principale din municipiul Brăila, dar şi pe drumurile din mediul rural, cu scopul de a preveni producerea accidentelor rutiere. Poliţiştii au urmărit şoferii care nu acordau prioritate pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea drumului public şi pe cei care conduceau autovehicule sub influenţa băuturilor alcoolice. Au fost constatate 106 contravenţii, pentru care s-au aplicat sancţiuni în valoare de 40.770 de lei, din total sancţiunilor, 85 fiind pentru depăşirea regimului legal de viteză.
Poliţiştii rutieri au testat cu aparatul etilotest un număr de 142 de conducători auto opriţi în trafic, au ridicat în vederea suspendării 4 permise de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii