Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Razie de proportii in judet, pe linie rutiera

Politistii din orasul Ianca au iesit la "atac" in noaptea de 5 spre 6 septembrie, pentru a-i linisti pe scandalagii si a preveni abaterile de la normele rutiere. Prin sita oamenilor legii au trecut 28 de persoane, acestea fiind legitimate, iar 10 au fost perchezitionate corporal sumar. De asemenea, au fost oprite si controlate in trafic 15 autovehicule, in final fiind aplicate 3 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 1.400 lei. La ora 2.50, politistii l-au oprit si identificat in trafic pe Marian I., de 20 de ani, din Ianca, in timp ce conducea autoturismul "Volvo", in localitatea de domiciliu, aflindu-se sub influenta bauturilor alcoolice. Barbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, i-au fost recoltate probe biologice de singe in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie si i s-a intocmit dosar penal.
In aceeasi noapte, intre orele 21.00 - 5.00, lucratori de la Politia orasului Insuratei si posturile de politie arondate, sprijiniti de o grupa mobila de jandarmi, au desfasurat o actiune pe raza de competenta. Oamenii legii au urmarit disciplinarea participantilor la traficul rutier si prevenirea faptelor comise cu violenta. "Pe timpul actiunii, politistii au legitimat 42 de persoane, dintre care au perchezitionat corporal sumar 22, au controlat in trafic 25 de autovehicule, au verificat activitatea economica a 9 societati comerciale, au aplanat doua stari conflictuale si au aplicat 28 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 6.750 lei", a precizat purtatorul de cuvint al Inspectoratului de Politie al Judetului, subinspector Jenel Sogor.
La rindul lor, agentii de la Posturile de Politie Gropeni, Unirea, Tichilesti si Chiscani, coordonati de lucratori de la Biroul de Politie Rurala, au actionat pe raza comunelor respective. Cu aceasta ocazie, au fost legitimate 153 de persoane, dintre care 72 perchezitionate corporal sumar, s-au verificat 5 societati comerciale, dintre care doua cu profil discoteca, au fost controlate in trafic 21 de autovehicule si destramate 3 grupuri de tineri.




Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii