Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ratko Mladici s-ar fi ascuns intr-o cabana din muntii Serbiei

Ratko Mladici s-ar fi ascuns o perioada de timp intr-o cabana de pe Muntele Cer din Serbia, situata in apropierea unei baze militare, a unei minastiri si a granitei cu Bosnia, informeaza pagina electronica a cotidianului The Telegraph.
Paznicului cabanei aflata in proprietatea unei firme de stat, Zoran Tufegdjici, a primit, in urma cu doua saptamini, ordinul de a nu mai merge acolo "pina la sfirsitul lunii februarie".
Paznicul a informat un ziar de la Belgrad, iar acest lucru a fost de ajuns, in contextul actual, pentru a da nastere speculatiilor potrivit carora generalul cautat pentru crime de razboi a folosit cabana drept ascunzatoare.
Cabana este situata la citeva sute de metri de o importanta baza militara si aproape de o manastire, intr-o regiune in care se banuieste ca s-ar fi ascuns Mladici. Cabana este greu de gasit, figurind doar pe o harta de la un muzeu miitar.
Autoritatile din Belgrad au negat ca Mladici si-ar negocia predarea, dar acest lucru nu a pus capat zvonurilor.
Potrivit unor surse, Mladici ar avea probleme de sanatate si ar fi permis apropiatilor sai sa negocieze termenii predarii sale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii