Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rareş Bogdan, paravanul în spatele căruia s-au ascuns Vasile Blaga şi soţia lui Crin Antonescu

PNL a anunţat, joi, 14 martie 2019, că realizatorul TV Rareş Bogdan va ocupa prima poziţie în lista cu care acest partid se va prezenta la alegerile europarlamentare.

Unii au spus că Rareş Bogdan ar fi jurnalist. Poate că a fost jurnalist în tinereţe. De câţiva ani încoace, din punctul meu de vedere, Rareş Bogdan este taliban de presă. Şi eu urăsc PSD şi îl detest pe Liviu Dragnea, dar nu mă transform în ultraş de peluză, unul care urlă de moarte împotriva adversarilor.

În sfărşit, nu asta e discuţia. Interesant mi s-a părut că pe lista PNL şi-au făcut loc Adina Vălean (soţia lui Crin Antonescu, actual europarlamentar PNL) şi Vasile Blaga (controversatul colaborator al lui Traian Băsescu).

Aşadar, în spatele lui Rareş Bogdan, care are imaginea unui individ necontaminat de combinaţiile politrucilor, regăsim dinozauri pe care îi credeam dispăruţi de mult din peisajul politic.

Abia acum realizăm ce criză de cadre există în sânul partidelor. La PSD nu mai e cazul să ne referim, căci pesediştii nu au promovat oameni noi în ultimii 2-3 ani în linia întâi. Dar de la PNL aveam pretenţii. Să te ascunzi tu, partid de dreapta, în spatele unui realizator de talk-show-uri politice, denotă o crasă lipsă de management politic.

Ca om, Rareş Bogdan pare un tip ok. Că el a fost şi este destul de apropiat de alunecosul Cozmin Guşă, nu e tocmai o bilă albă pentru Rareş Bogdan. Probleme mult mai grave au însă cei care sunt în listă, după Rareş Bogdan. Oameni care nu au demonstrat mare lucru până acum, ci doar au avut grijă de propria persoană şi propriul parcurs politic. (Petru Rareş Bogdan)
Categorie articol: 

Comentarii