Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

RAR Brăila va lucra şi sâmbăta, ca să facă faţă numărului uriaş de maşini vechi aduse din import

• decizia a fost luată pentru a se scurta din timpul de aşteptare al şoferilor care vor să îşi înmatriculeze autovehiculele second-hand

 

În contextul în care numărul maşinilor vechi aduse din străinătate a crescut exponenţial după eliminarea taxei de mediu, Registrul Auto Român va lucra cu publicul şi în zilele de sâmbătă, până la sfârşitul anului 2017. După cum se precizează într-un comunicat de presă, măsura a fost luată de conducerea RAR ca urmare a gradului ridicat de solicitări din partea clienţilor, care se programează să obţină actele necesare în vederea primei înmatriculări în România a vehiculelor second-hand. Astfel, în toate reprezentanţele RAR se va lucra în fiecare zi de sâmbătă de la ora 8.00 la ora 14.00, cu excepţia zilelor de 2, 23 şi 30 decembrie 2017.

“Directorul General al RAR, George-Adrian Dincă, a luat decizia de extensie a programului pentru a scurta timpul de aşteptare la activităţile Registrului Auto Român. Sistemul call center naţional le permite posesorilor de autovehicule să obţină programare în oricare dintre reprezentanţele RAR. Numărul unic 021/ 9672 le stă la dispoziţie în acest sens. Există, de asemenea, opţiunea programării online pe site-ul nostru, www.rarom.ro, se mai precizează în comunicatul de presă.
Categorie articol: 

Comentarii