Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rapusi de boala

In urma cu doua zile, un barbat de 41 ani a murit la pescuit, unul a fost gasit decedat in propria locuinta, iar altul a cazut accidental in Dunare, trupul lui fiind cautat in continuare. In dimineata zilei de 16 octombrie, un barbat a sesizat agentilor de la Postul de Politie Stancuta faptul ca in timp ce se afla la pescuit pe malul Dunarii, lui Andrei B. de 41 de ani, din municipiul Braila, i s-a facut rau si, in drum spre dispensarul Cuza Voda, a decedat. Cadavrul a fost transportat la morga pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.
In aceeasi zi, un localnic din localitatea Viziru a sesizat agentii de la Postul de Politie ca l-a gasit pe Mihai T. de 53 de ani, decedat in locuinta lui. Din primele cercetari s-a stabilit ca victima era cunoscuta cu afectiuni medicale cronice si nu au fost gasite urme vizibile de violenta pe cadavru, care a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei. In ambele cazuri, s-au intocmit dosare de cercetare penala.
Tot pe data de 16 octombrie, agentii de la Postul Transporturi Navale au fost instiintati ca pe Bratul Vilciu al Dunarii, Octavian S., de 61 de ani, din municipiul Braila, care se afla la pescuit, a cazut accidental in apa si s-a inecat. Din primele cercetari s-a stabilit ca victima se afla sub tratament cu medicamente pentru ameliorarea unei afectiuni cardiace. Cercetarile continua pentru gasirea corpului neinsufletit.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii