Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rapus de gerul naprasnic, chiar de ziua lui

Gerul si Dunarea au mai facut ieri o victima. Un brailean in virsta de 62 de ani si-a gasit sfirsitul chiar de Sfintul Ioan, cind ar fi trebuit sa isi serbeze ziua onomastica. Ion Atanasie, angajat la Insula Mare a Brailei (IMB), a fost gasit mort intr-o barca pe malul drept al Dunarii, in dreptul localitatii Gropeni. Barbatul era marinar de serviciu pe un ponton si obisnuia sa mai transporte persoane cu barca din IMB spre Gropeni. Miercuri, victima si-a sarbatorit ziua cu citiva prieteni iar pe seara, in jurul orei 18.00, a trecut cu barca impreuna cu un alt barbat, care, dupa ce a ajuns la destinatie si-a vazut de drum. Frigul de peste noapte si, probabil, unele afectiuni medicale, l-au rapus pe barbat. Ieri dimineata, corpul neinsufletit al lui Ion Atanasie a fost descoperit in barca. Imediat au fost sesizati politistii care au demarat cercetarile pentru a stabili in ce conditii a decedat barbatul. Seful Biroului de Politie Transporturi Braila, comisar Costel Crintea, ne-a declarat ca pe cadavru nu au fost gasite urme de violenta si s-a luat masura transportarii acestuia la morga in vederea efectuarii necropsiei.
Cunoscutii au spus ca victima avea probleme cu mijlocul si, probabil, s-o fi aplecat sa faca ceva si nu s-a mai putut ridica, iar gerul naprasnic l-a rapus. Barbatul mai avea un coleg la pontonul unde isi desfasura activitatea, dar acesta a spus doar ca il vazuse pe Ion plecind cu barca. In ziua de Sf. Ioan, sotia fusese pe la el pentru a-i spune "la multi ani" si il astepta acasa, insa barbatul nu a mai venit. Femeia s-a dus dupa el, l-a strigat pentru a-i da de urma, insa apoi a aflat ca este mort, fiind gasit pe malul celalalt al Dunarii.
Victima era dezbracata de suba, ceea ce inseamna ca a vrut sa faca ceva, iar haina groasa il incomoda. Medicii legisti cred ca barbatul a murit in urma unui stop cardiac, insa autopsia va stabili cu exactitate cauza mortii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii