Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rapidul l-a "furat" pe Andrade de la Dacia Mioveni

Conducatorii gruparii Dacia Mioveni acuza oficialii clubului Rapid Bucuresti ca l-au "furat" pe portarul brazilian Andrade, care, la 10 iulie, a efectuat vizita medicala cu gruparea argeseana, fiind apoi luat de un diriguitor rapidist chiar din hotelul in care locuia la Pitesti.
"L-am luat de la aeroport pe Andrade luni noaptea si l-am adus la Pitesti. Marti a efectuat vizita medicala, iar miercuri a fost luat de Constantin Zotta de la Rapid. L-am sunat imediat pe George Copos care ne-a spus ca el nu stie nimic de acest caz si doar Zotta ne poate da explicatii despre Andrade. Initial si Zotta a zis ca el nu stie nimc, dar dupa ce i-am demonstrat ca l-a luat pe brazilian din hotel, a recunoscut rizind si ne-a spus ca Andrade este deja in avion spre Elvetia. Zotta s-a purtat ca un hot de rind", a spus presedintele Daciei, Ion Tutala, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Finantatorul Gigi Netoiu l-a sunat pe George Copos, actionarul majoritar al FC Rapid: "Eu va respect, dar prin ceea ce faceti voi nu ne respectati deloc. Spuneti ca nu aveti nici un amestec in acest caz, dar sa i-o spuneti lui Mutu... Imi pare rau ca folositi astfel de practici si cu noi, pentru ca eu v-am respectat. De acum inainte o sa vedeti ca si eu stiu sa ma port altfel", i-a spus Netoiu lui Copos.
Conducerea Daciei avea miercuri pregatit contractul si banii pentru Andrade, dar cind s-a dus la hotelul unde statea portarul brazilian, nu l-a mai gasit.
Andrade a fost folosit la Rapid de antrenorul Cristiano Bergodi, in meciul amical cu Sochaux, din Elvetia, scor 1-2.
Categorie articol: 

Comentarii