Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rapidistii nu vor ca Steaua sa fie depunctata

Jucatorii echipei Rapid, Cristian Sapunaru si Ionut Rada, au declarat, vineri, ca nu vor ca Steaua sa fie depunctata de Comisia de Disciplina pentru afirmatiile oficialilor gruparii din Ghencea.
"Mi-ar parea rau ca Steaua sa fie depunctata. E o echipa de fotbal, sint jucatori care muncesc pe teren si nu ar fi normal sa fie depunctati. Nu e normala depunctarea pentru declaratiile oficialilor. Patronii pot sa spuna ce vor, nu joaca ei in teren. Pe teren sint 11 jucatori care alearga si nu merita asa ceva", a explicat Cristian Sapunaru.
Fundasul a comentat, vineri, afirmatiile oficialilor dinamovisti prin care acestia le recomandau rivalilor din Bucuresti sa evolueze cu juniorii in Liga I pentru ca titlul este deja cistigat: "Bine, atunci daca dinamovistii sint campioni, noi ne batem pentru locul doi. Nu ne mai intereseaza campionatul. Daca au cistigat campionatul ii felicitam si le uram bafta in continuare. Asteptam sa incepem un nou campionat atunci".
Referitor la partida de pe teren propriu cu CFR Cluj, programata, duminica, in cadrul etapei a XIII-a a Ligii I, Cristian Sapunaru a mentionat ca acesta nu este unul crucial pentru Rapid. "Nu sintem nici la retrogradare si nici nu se termina campionatul. E un meci ca toate celelalte pe care trebuie sa il cistigam, mai ales ca il disputam acasa", a adaugat Sapunaru.
Fundasul Ionut Rada sustine de asemenea ca formatia Steaua nu trebuie depunctata pentru greselile oficialilor gruparii din Ghencea. "Nu mi se pare corect daca s-ar lua o astfel de decizie. E munca jucatorilor. Ar trebui amendati cei care vorbesc", a spus Rada.
Jucatorul echipei giulestene se asteapta la o partida dificila duminica. "Cu CFR va fi un meci foarte greu, pentru ca cei de la Cluj au demonstrat ca au o echipa buna. Trebuie neaparat sa cistigam pentru ca nu mai avem voie sa facem pasi gresiti", a precizat Rada.
Joi seara, Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a decis aminarea, pentru data de 9 noiembrie, a sentintei in cazul finantatorului stelist Gigi Becali, care a facut declaratii jignitoare la adresa unor arbitrii si oficiali ai gruparii CFR Cluj.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii