Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rapid - Sliema Wanderers 5-0

In minutul 5, Nicolae Grigore a luat o actiune pe cont propriu, a driblat un adversar si a inscris de la 12 metri, la coltul scurt.
In minutul 14, Mugurel Buga a sutat de la limita careului mare, iar Lombardi a deviat in propria poarta, scorul devenind 2-0 pentru Rapid.
In minutul 20, Ionut Stancu a executat un corner de pe partea stinga, iar Nicolae Constantin a inscris cu capul de la sase metri.
In minutul 41, Mugurel Buga a marcat de la aproximativ 14 metri, in urma unei pase a lui Lucian Burdujan, scorul devenind 4-0.
Rapid a condus la pauza cu scorul de 5-0, dupa ce Said a deviat mingea in proprie poarta, in minutul 45, la o centrare a lui Emil Dica, de pe partea stinga.
La meci au asistat doar 8.500 de spectatori, cele doua sectoare ale tribunei I, alaturi de Peluza I find inchise pentru renovare.
Inaintea meciului, juniorii rapidisti din 1989, campioni nationali in editia trecuta de campionat, au sarbatorit pe gazon cistigarea titlului, in aplauzele spectatorilor.
Presedintele onorific al FC Rapid, George Copos a venit la stadion in minutul 7, el ratind primul gol al meciului.
Fostul jucator al echipei FC National, Cristian Sapunaru a avut parte de o primire calduroasa, numele sau fiind scandat de cei 8.500 de spectatori aflati pe stadion. Un alt jucator rapidist, Andrei Petrescu, a disputat, joi, primul meci oficial pentru giulesteni.
Echipa malteza nu a avut decit patru rezerve, trei jucatori de cimp si un portar.
Meciul retur va avea loc in 27 iulie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii