Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rapid s-a inscris in Cupa UEFA Intertoto

Directorul departamentului de relatii internationale, Florin Prunea, a declarat agentiei MEDIAFAX, ca FC Rapid a depus, luni, o cerere de inscriere in editia 2007 a Cupei UEFA Intertoto.
"Astazi am primit o solicitare din partea clubului Rapid de inscriere in Cupa Intertoto. Nu a venit nimeni de la club, am primit cererea prin fax. In momentul de fata cred ca sint aproximativ zece cluburi care doresc sa participe in aceasta competitie", a spus Prunea.
Oficialul FRF a mentionat insa ca este posibil ca solicitarea gruparii giulestene sa fie respinsa pentru ca termenul limita pentru inscriere era 26 februarie, o decizie in acest sens urmind sa se ia in cadrul urmatoarei sedinte a Comitetului Executiv al FRF. "Exista o problema in sensul ca eu am stabilit la inceputul anului ca data limita pentru depunerea cererilor de inscriere sa fie 26 februarie. Acum, din cele cred ca zece cluburi, trei au depasit termenul. Este vorba de FC Vaslui, Unirea Urziceni si acum FC Rapid. Eu voi informa Comitetul Executiv al FRF, care va avea loc joi si acolo se va decide daca vom accepta si aceste trei cluburi care au depus cereri dupa termenul limita", a explicat Prunea.
Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta (foto), a declarat, agentiei MEDIAFAX, ca participarea in Cupa UEFA Intertoto este o solutie de rezerva. "Am depus cererea de inscriere in Intertoto la federatie cu acordul domnului George Copos. E o solutie de rezerva pentru noi in situatia in care nu mai prindem locul trei sau nu cistigam Cupa Romaniei. Acum sa vedem daca va fi luata in considerare cererea noastra pentru ca am inteles ca am depus-o dupa termenul limita", a spus, luni, Zotta.
Oficialul rapidist sustine ca echipa antrenata de Razvan Lucescu ar avea un parcurs usor in Cupa UEFA Intertoto unde va fi cap de serie. "Noi am acumulat foarte multe puncte in Cupa UEFA si acestea ne-ar ajuta sa fim capi de serie. Din aceasta pozitie am avea un parcurs destul de usor pentru calificarea in grupele Cupei UEFA. Noi oricum luptam in continuare pentru locul 3 si Cupa Romaniei", a adaugat Zotta.
Echipa Rapid a pierdut, simbata, cu 2-3, partida din deplasare cu CFR, din cadrul etapei a XXX-a a Ligii I, si cu patru runde inaintea sfirsitului actualei editii de campionat se afla pe pozitia a patra a clasamentului, la cinci, respectiv sase puncte de ocupantele locurilor 3 si 2 care asigura participarea in cupele europene. Formatia giulesteana se mai poate califica in viitoarea editie a Cupei UEFA cistigind finala Cupei Romaniei, programata pe 26 mai, in compania echipei Poli Timisoara.
Categorie articol: 

Comentarii