Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rapid a remizat cu FC Nurnberg in prima mansa a turului I al Cupei UEFA

Nurnberg: 29. Blazek - 28. D. Reinhardt, 5. A. Wolf, 6. Galasek, 25. Pinola - 24. Kluge (22. Engelhardt '64), 36. Mnari (20. Kennedy '74) - 15. Kristiansen (32. Benko '86), 11. Mintal, 10. Misimovici - 9. Haristeas. Antrenor: Hans Meyer.
Rapid: 99. Andrade - 21. Sapunaru, 24. Maftei, 14. Perja, 19. Bozovici - 17. Maldarasanu, 18. N. Grigore, 8. St. Grigorie (10. E. Dica '64) - 7. Cesinha (9. Mazilu '90), 11. Boya, 29. Buga (20. Burdujan '46). Antrenor: Cristiano Bergodi.
Cartonase galbene: Engelhardt '87 / St. Grigorie '29, Boya '36, Bozovici '37.

Echipa Rapid Bucuresti a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, joi, in deplasare, in compania formatiei germane FC Nurnberg, in prima mansa a turului intii al Cupei UEFA, transmite trimisul MEDIAFAX.
In minutul 19, Kristiansen s-a lovit la cap si a evoluat pe durata primei reprize cu un bandaj, la care a renuntat in repriza a doua.
Meciul a fost arbitrat de o brigada din Polonia, condusa la centru de Robert Malek, ajutat la cele doua linii de Krzysztof Myrmus si Konrad Sapela.
La partida disputata pe Frankenstadion au asistat aproximativ 43.000 de spectatori, dintre care 1.000 de rapidisti.
Galeria nemtilor a prezentat o coregrafie din cartoane albe, negre si rosii, care incadrau un avion imens. De asemenea, opt steaguri uriase au fost duse pe gazon si au fost puse la mijlocul terenului. Galeria Rapidului a aplaudat imnul gazdelor si coregrafia realizata de suporterii nemti.
Meciul retur va avea loc la 4 octombrie, de la ora 17.00, pe stadionul Giulesti - Valentin Stanescu.

Rapid a obtinut un rezultat pozitiv, considera antrenorul rapidist

Antrenorul echipei Rapid, Cristiano Bergodi, a declarat, joi, ca formatia sa a obtinut un rezultat pozitiv in meciul incheiat la egalitate, scor 0-0, in fata celor de la FC Nurnberg, in prima mansa a turului intii al Cupei UEFA, transmite trimisul MEDIAFAX.
"Consider ca am obtinut un rezultat pozitiv. Calificarea se joaca la Bucuresti. sint multumit de prestatia echipei. Ii felicit pe baieti, iar fundasii au jucat destul de bine, au fost atenti. Am jucat cu multa determinare. Prima repriza a fost echilibrata, ne-am creat ocazii, iar daca aveam noroc puteam marca", a spus Bergodi.
Si jucatorul Ionut Mazilu a apreciat ca remiza de la Nurnberg este un rezultat bun. "Sper sa ne calificam in retur. A fost un meci greu. Am tras un an pentru meciul asta. Am fost surprins ca am jucat foarte putin, oricum sint foarte dezamagit", a spus Mazilu, care a fost introdus pe teren in minutul 90.
Capitanul echipei rapidiste, Vasile Maftei, crede in sansele de calificare ale formatiei sale in grupele Cupei UEFA: "Avem sanse bune de calificare. Sper sa cistigam in Giulesti ca sa mai aducem puncte la clasamentul UEFA. Nurnberg e la acelasi nivel cu celelalte echipe germane pe care le-am intilnit anii trecuti. Ne-au dominat in final, ca si Hamburg".
Categorie articol: 

Comentarii