Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rapid ii ofera lui Coman o majorare de salariu si prelungirea contractului

Conducerea clubului Rapid ii ofera portarului Danut Coman o majorare de salariu si prelungirea contractului cu un an sau doi pentru a continua la Rapid, a declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, directorul sportiv al gruparii giulestene, Viorel Moldovan.
Portarul giulestean, care are contract cu Rapid pina in 2009, a primit o oferta de transfer de la o echipa de prima liga din Spania, unde i se promite un salariu substantial. Chiar daca nu are clauza de reziliere, Danut Coman a solicitat o marire a contractului pentru a continua la Rapid.
"Noi nu putem sa ne comparam cu ceea ce i s-a promis din Spania, asta e clar. Pur si simplu este un alt nivel. Dar incercam pe cit posibil sa il multumim din punct de vedere financiar si nu numai. I-am oferit si prelungirea contractului pe inca un an sau doi. Eu spun ca pina la urma ramine, pentru ca este sub contract cu Rapid oricum. Cel putin pina in iarna sa ramina", a spus Moldovan.
Directorul sportiv a explicat ca gruparea giulesteana nu este presata de achizitionarea unui alt portar, chiar daca spune ca sint sanse ca Edel Apoula Bete sa fie cedat la Paris Saint Germain. "Exista solutii pentru aducerea unui alt portar, dar nu sintem presati de acest lucru. Si asta chiar daca Edel s-ar putea sa plece la PSG. sintem in discutii cu cei de acolo pentru un transfer definitiv. Sa vedem cum vor decurge lucrurile", a afrmat oficialul rapidist.
In ceea ce il priveste pe marocanul Youssouf Hadji de la Nancy, Viorel Moldovan a declarat ca achizitionarea lui depinde in foarte mare masura de bani. "Eu am discutat cu agentul lui si e destul de clar care sint pretentiile lui. Nu stiu acum ce va fi. Totul se invirte in jurul banilor", a spus Moldovan, refuzind sa precizeze cit solicita clubul Nancy in schimbul mijlocasului.
In virsta de 27 de ani, Hadji mai are contract cu formatia din prima liga franceza inca trei ani.
Categorie articol: 

Comentarii