Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rangers, umilită de Unirea Urziceni

Unirea: D. Tudor - E. Nicu (Onofraş 19), Maftei, Galamaz, Bruno Fernandes, Brandan - T. Bălan (S. Frunză 75), Ricardo, I. Apostol, D. Varga (Pădureţu 89) - Bilaşco. Antrenor: Dan Petrescu.
Cartonaşe galbene: Naismith 58 / Brandan 37, Ricardo 61
Arbitri: Eric Braamhaar - Patrick Gerritsen, Rob van de Ven (toţi din Olanda)
Stadion: Ibrox Park; Spectatori: 40.000

Formaţia pregătită de Dan Petrescu, Unirea Urziceni, a reuşit prima victorie din istoria sa în cupele europene, marţi, în deplasare, scor 4-1, pe terenul grupării scoţiene FC Rangers, deşi a fost condusă cu 1-0 şi gazdele au beneficiat de un penalty în prima repriză.
Golurile au fost marcate de: Ricardo 2-autogol / Bilaşco 32, Lafferty 49-autogol, McCulloch 59-autogol, Brandan 65
Cum s-au marcat golurile:
1-0, min. 2: Mendes a şutat de la marginea careului, iar mingea a fost deviată de Ricardo în propria poartă, fără şanse pentru Tudor.
1-1, min. 32: Bălan i-a pasat lui Brandan, care a pătruns în careu şi a centrat pentru Bilaşco, care a înscris cu latul, din careul mic.
1-2, min. 49: Apostol a centrat pentru Bruno Fernandes, care a trimis cu călcâiul la colţul lung, mingea fiind deviată Lafferty în propria poartă.
1-3, min. 59: Tiberiu Bălan a executat o lovitură liberă de pe partea dreaptă, iar McCulloch, în încercarea de a respinge în corner, a deviat cu o lovitură de cap în propria poartă.
1-4, min. 65: Brandan a şutat puternic de la aproximativ 20 de metri, după o lovitură liberă indirectă, mingea fiind deviată uşor de Naismith înainte de a intra în poartă.
Tehnicianul lui Rangers, Walter Smith, a urmărit partida de la tribuna oficială, dar a ţinut permenant legătura cu secunzii săi prin intermediul telefonului fix instalat pe bancă. În ultimele minute, acesta a revenit lângă restul staff-ului, dezamăgit de jocul elevilor săi.
În minutul 39, scoţienii au beneficiat de un penalty, după ce Bruno Fernandes a comis un henţ în careu. Davis a executat puternic lovitura, în dreapta lui Tudor, care însă a reuşit să pareze.
Imediat după golul patru reuşit de Brandan, câteva mii de fani au început să părăsească arena, în timp ce restul spectatorilor şi-au huiduit favoriţii pentru evoluţia slabă.
Acesta a fost primul succes al formaţiei ialomiţene din istoria sa în cupele europene, unde a debutat în urmă cu un an. De atunci, Unirea mai disputase patru meciuri, înregistrând două remize şi două înfrângeri.
În celălalt meci din grupă, FC Sevilla s-a impus pe terenul lui VfB Stuttgart, scor 3-1, şi este lider, cu nouă puncte din tot atâtea posibile. Unirea se află pe locul 2, cu patru puncte, urmată de VfB Stuttgart, cu două puncte, şi Rangers, cu un singur punct.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii