Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ramona Anghelas a cistigat titlul national la aruncarea sulitei

La Campionatele Nationale scolare atletii braileni au avut o comportare buna si, cu o singura exceptie, cea a lui Ionut Vlaicu, accidentat la capatul primei faze de calificari, pe care de altfel a si cistigat-o, ceilalti pretendenti la medalii au fost in grafic.
Ramona Anghelas, sportiva pregatita de profesorul Nicu Roata, a cistigat proba de aruncare a sulitei, iar Paraschiv Eftimie a urcat de doua ori pe treapta a treia a podiumului de premiere, la 110 m garduri si la 400 m garduri. Tot pe locul al treilea a sosit si Anamaria Ionita in finala probei de 400 m plat.
La saritura in lungime Daniel Gagiu s-a clasat pe locul al patrulea, iar Marian Chioveanu pe pozitia a cincea. Tot locul al cincilea l-a obtinut si Marian Caliof la 400 m garduri.
Ionut Vlaicu era marele favorit la cucerirea medaliei de aur in probele de garduri insa elevul profesorului Mihail Dumitru a suferit o contractura la piciorul drept si, cu toate ca a cistigat seria in care a concurat, a fost oprit de antrenorul sau sa mai participe in finala.
La aceasta competitie progrese mari au facut Daniel Gagiu, Marian Caliof precum si alti sportivi aflati la prima lor participare intr-un concurs de o asemenea anvergura.
La sfirsitul acestei saptamini se vor derula primele concursuri oficiale din sezonul in aer liber, iar pe data de 10 iunie, la Milano, se va desfasura Cupa Europei, competitie la care in lotul national al Romaniei vor figura si doi atleti de la CSM Braila, Aurel Baciu si Leonard Gherghiceanu.
Categorie articol: 

Comentarii