Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Raluca Turcan: PSD vrea referendum cu căluşul în gură! Se întâmplă în România condusă de un grup mafiot

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan afirmă că „PSD vrea referendum cu căluşul în gură” şi îi solicită, în mod imperativ, Vioricăi Dăncilă „să nu cedeze presiunile infractorilor şi să nu adopte nicio ordonanţă de guvern care să schimbe regulile referendumului deja declanşat de Preşedintele României”.

 

„PSD vrea referendum cu căluşul în gură! În ce ţară din lume regulile privind referendumul se modifică cu două săptămâni înainte de exprimarea votului? Numai în România condusă de un grup mafiot, disperat de furia românilor care vor veni la vot pe 26 mai. Solicit, în mod imperativ, Vioricăi Dăncilă să nu cedeze presiunile infractorilor şi să nu adopte nicio ordonanţă de guvern care să schimbe regulile referendumului deja declanşat de Preşedintele României”, a scris Raluca Turcan pe pagina sa de Facebook.

Turcan menţionează că „Dăncilă pare să fi fost sinceră atunci când a spus că nu ştie conţinutul ordonanţei şi că normele toxice care vor bloca referendumul se fabrică în alte părţi decât la Guvern”.

„Dacă Dăncilă semnează o ordonanţă care împiedică votul românilor la referendum, trebuie să semneze în acelaşi timp şi propria demisie”, încheie prim-vicepreşedintele PNL.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi, că ordonanţa de urgenţă privind referendumul va fi adoptată în şedinţa de Guvern de miercuri. Ea a precizat că încă nu a citit-o şi că astăzi va fi stabilită forma finală a actului normativ.

 
Categorie articol: 

Comentarii