Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Raisa Matei a fost la un centimetru de medalia de argint

Duminica, in cea de-a doua zi a Campionatelor Nationale de atletism pentru juniori II, brailenii au obtinut doar o medalie de bronz, prin Raisa Matei la saritura in lungime. Braileanca a sarit 5,57 m cu un centimetru mai putin decit ocupanta locului al doilea.
In proba similara a baietilor, Ionut Mihalcea a incheiat concursul pe locul al patrulea. Elevul profesorului Mihail Dumitru a avut o evolutie buna, insa de patru ori a ciupit pragul si sariturile sale nu au fost valabile.
Va reamintin ca simbata, in prima reuniune a nationalelor de atletism pentru juniori II, brailenii au obtinut doua medalii de argint prin Ionut Mihalcea la 110 m garduri, finala in care Alexandru Anton s-a clasat pe locul al cincilea, iar Ionut Iorga pe al saselea.
Cea de-a doua medalie pentru delegatia braileana, in prima reuniune, a fost cucerita de Nadia Ilas in proba de 100 m garduri.
Atletii care au participat la concursul din week-end-ul trecut nu vor reveni la Braila, deoarece astazi si miine au loc nationalele de juniori I, unde de asemenea vor concura, alaturi de colegii lor, Daniel Gagiu, Andreea Alexandroaie, Marcelica Balaban si Dragos Bratu.
La Campionatele Nationale pentru juniori I participa si Paraschiv
Eftimie, sportiv legitimat din aceasta vara la Farul Constanta, care,
in urma cu putin timp a cucerit medalia de aur la balcaniada de
juniori in proba de 110 m garduri.
Atletii braileni sint insotiti si la aceasta competitie de profesorii
Anilena Anton, Fanel Ionescu si Mihail Dumitru.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii