Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Raid nocturn, pe strazile Brailei

"Smecherasi de cartier" strinsi pe la colt de strada, la cite un "pahar de vorba" si echipaje de Politie care patrulau de zor, pentru a-i prinde pe soferii betivi si pe scandalagii pusi pe harta - asta au constatat reporterii de la "Obiectiv" luni noapte, cind au facut un raid prin cartierele rau famate ale orasului.
Putin dupa miezul noptii, jurnalistii nostri au pornit intr-o "plimbare", pentru a descoperi cum actioneaza oamenii legii pentru prevenirea scandalurilor intre gastile de cartier. In Obor, in apropiere de fostul restaurant "Dinamo", erau adunati circa 15 "baieti buni" din gruparea care face legea in cartier si, cu toate ca prin zona nu se aratase vreo patrula, indivizii puneau tara la cale, fara prea mare taraboi. Cartierul Chercea era cufundat intr-o tacere de mormint, la fel ca si Brailita, unde doua echipaje de Politie cutreierau strazile. Pe Calea Calarasilor erau doar citiva taximetristi care asteptau clienti, iar pe Sos. Buzaului o masina de la Circulatie se postase in apropierea Centrului Militar Zonal, cu aparatul radar pregatit sa-i inhate pe vitezomani.
Cel mai animat cartier s-a dovedit a fi Radu Negru, unde citiva smecherasi pierdeau timpul stind la taclale in fata unui chiosc. Echipajul de la Politia Urbana care dadea tircoale grupului respectiv, pentru a-i tine sub supraveghere, a intrat "in priza" la aparitia autoturismului reporterilor si, fiindca li s-a parut suspect, a pornit in urmarirea acestuia. Politistii au tras pe dreapta masina suspecta, insa dupa ce i-au legitimat pe ziaristi, s-au lamurit ca acestia nu erau spargatori in cautare de prada sau cutitari tocmiti sa dea cu sisul, si i-au lasat sa plece, continuindu-si "patrularea".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii