Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Raducioiu: Romania ar fi facut fata destul de greu la Mondiale

Fostul international Florin Raducioiu, component al "generatiei de aur", a declarat, vineri, ca actuala echipa nationala a Romaniei ar fi facut fata destul de greu la turneul final al Cupei Mondiale care se desfasoara in aceste zile in Germania.
"Din pacate nu ne-am calificat, dar cred ca am fi facut fata destul de greu la Mondiale. N-am reusit asa ca acum asteptam cu incredere Campionatul European din 2008. Olanda e o echipa buna, dar sper sa ne luam revansa. Nu trebuie sa mai gresim. E momentul sa revenim pentru ca ne-a cam uitat lumea. Lipsim de prea mult timp de la turneele finale si e urit, e prost", a explicat fostul atacant al primei reprezentative a Romaniei.
Raducioiu a mentionat ca a urmarit aproape toate meciurile de pina acum ale Cupei Mondiale, dar nu s-a aratat multumit de spectacolul aratat de cele 32 de selectionate. "Cupa Mondiala a avut pina acum un nivel slab. Au fost si probleme cu arbitrajul, dar am vazut si citeva meciuri bune", a spus Raducioiu.
Fostul international a felicitat conducerea clubului Dinamo pentru instalarea lui Mircea Rednic in functia de antrenor principal. "E o alegere foarte buna a conducerii. Dinamo avea nevoie de un antrenor foarte capabil, cu experienta, ca Mircea. Nu am trecut pe la Dinamo, ci doar prin fata stadionului. M-am intilnit insa cu Ionut Lupescu si alti prieteni", a precizat fostul atacant, vineri, pe Aeroportul Henri Coanda.
Florin Raducioiu, care acum locuieste impreuna cu familia la Monaco, a facut o scurta vizita in tara pentru a fi prezent la petrecerea organizata la Bucuresti cu ocazia zilei mamei sale de nastere.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii