Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Radu Silviu, Penibil Democrat Liberal (PDL)

Daca Nae Mitroi nu poate aparea in mod constant la conferintele de presa ale PDL Braila, din cauza programului prelungit adoptat de tot mai multe carciumi, iar nenea Badalan a fugit in Parlament, sarcina de a se face de ras in fata jurnalistilor a cazut, de putin timp, in carca lui Radu Silviu. Care Radu Silviu este un oarecare in Braila, un individ despre care eu, unul nu am auzit nici macar vorbe de rau. Bine, cei de la PDL se vor grabi sa ma contrazica, afirmand ca Radu Silviu nu este un nimeni, ci ditamai prim vicepresedinte al partidului. Sanchi, de parca asta l-ar legitima cumva ca politician. Ca Radu Silviu n-are nicio treaba nu doar cu politica si nici cu logica, se poate observa din felul in care se exprima, din modul in care incearca sa transmita o idee, un plan. De exemplu, saptamana asta, Radu Silviu i-a anuntat plin de emfaza pe directorii de deconcentrate ca degeaba vor sari in barca PDL, caci nu inseamna ca-si vor pastra actualele functii. Un punct de vedere corect, menit sa le dea peste nas traseistilor-profitori. Doua fraze mai la vale, insa, acelasi Radu Silviu nu se mai arata atat de viteaz, cand vine vorba sa comenteze reintoarcerea traseistului risipitor Negru Ionascu, de la PNL. Ba, mai mult decat atat, Radu Silviu nu exclude varianta ca partidul sa-i gaseasca serviciu lui Ionascu, nu neaparat cel de director al Electrica, post pe care l-a ocupat pana cand n-a mai vrut muschiu' lu' Diana Tusa.
Radu Silviu dovedeste nu numai ca are o logica de fier (stiti bancul cu acvariul, nu?), ci si un limbaj cu accente tovarasesti, adecvat mai degraba anilor '70. I-auzi-l, frate, cum graieste: “Noi avem o rezerva de cadre bogata si avem de unde ne alege specialistii. In plus, la noi exista un departament de gestiune a carierei si lucrurile se fac pe un algoritm, nu la intamplare".
Deci, in PDL Braila s-au refugiat rezervele alea strategice de cadre pe care le avea Romania, inainte de '89? Nu e de mirare, caci la cati tovarasi si-au gasit adapost sub umbrela democrat-liberala, nu e de mirare ca Radu Silviu face astfel de aprecieri sincere. Cat despre faptul ca PDL ar avea de unde sa-si aleaga specialistii pentru deconcentrate, nu zic ca lucrurile nu ar sta asa, dar imi permit sa avansez o varianta, evident, ametita: din carciuma?
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii