Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Radoi va rata urmatoarele trei meciuri si turneul din SUA

Capitanul FC Steaua, Mirel Radoi, va rata din cauza accidentarii suferite dupa meciul cu Gloria Bistrita, urmatoarele trei meciuri ale echipei sale din Divizia A, precum si turneul din SUA al echipei Romaniei, a anuntat, marti, managerul general stelist Mihai Stoica.
"Dupa rezultatele analizelor de luni, Radoi va avea bratul imobilizat doua saptamini, apoi va relua gradat antrenamentele. Este exclus sa joace in urmatoarele trei etape si nu va juca nici in turneul din SUA al echipei nationale. Speram sa poata evolua macar in ultimele doua etape ale campionatului", a spus Stoica.
Astfel, Radoi nu va putea juca in partidele cu CFR Cluj, FCM Bacau si Sportul Studentesc, campionatul urmind sa se intrerupa apoi pentru turneul din SUA al reprezentativei Romaniei.
Managerul general al FC Steaua a spus ca gesturile jucatorilor Mirel Radoi si Victoras Iacob, care si-au produs taieturi grave la mina dind cu pumnii in geamuri dupa partida cu Gloria Bistrita, i se par justificate, dar prin faptul ca s-au automutilat au comis niste fapte pe care nu trebuiau sa le faca. "Nu pot face eu pe lupul moralist, pentru ca am avut si eu asemenea iesiri, dar toti jucatorii din strainatate reactioneaza asa la suparare", a comentat Stoica.
Mihai Stoica a afirmat ca, dupa meciul FC National - Steaua, s-au dat sigurari ca nu vor mai fi arbitraje proaste, dar ca istoria s-a repetat cu fapte mult mai grave. "Sa se tina cont ca aceste gesturi au reprezentat efectul, cauza a fost arbitrajul tendentios prestat de Ionica Serea. Nu pot avea liniste pina la final, nu pot fi sigur ca vom fi arbitrati corect. La acest capitol sintem marea perdanta a campionatului. S-a mai gresit, unii au fost avantajati, altii defavorizati, dar la noi situatia este grava, am pierdut multe puncte din cauza arbitrajelor ostile", a subliniat oficialul stelist.
Stoica a adaugat ca diferendul cu antrenorul-jucator al echipei CFR Cluj, Dorinel Munteanu, viitorul adversar al FC Steaua in campionat, apartine trecutului. "Chiar daca n-am mai vorbit, ne-am clarificat problemele. Dorinel Munteanu va veni sa joace ca peste tot, este un om care da tot ce are mai bun pentru clubul sau. Nu cred ca evolutia lui sau a echipei sale va avea vreo legatura cu schimbul de replici avut in toamna trecuta si care a plecat de la o informatie eronata primita de Dorinel Munteanu", a spus Mihai Stoica.
Antrenorul Walter Zenga a fost demis de la Steaua cu trei etape inainte de finalul campionatului trecut, fiind inlocuit cu Dumitru Dumitriu, Mihai Stoica declarind ulterior ca Dorinel Munteanu a contribuit la indepartarea tehnicianului italian.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii