Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Radoi a efectuat o prima investigatie medicala dupa accidentarea din meciul cu Insulele Feroe

Capitanul FC Steaua, Mirel Radoi, a efectuat vineri, la Spitalul Militar Central, o prima investigatie medicala in urma accidentarii din partida Insulele Feroe - Romania, din data de 10 septembrie, urmind ca un alt control medical sa dea un diagnostic final, informeaza site-ul gruparii steliste.
Avind in vedere timpul destul de scurt care a trecut de la momentul accidentarii (48 de ore), este necesar un nou examen medical, care va fi realizat la inceputul saptaminii viitoare si in urma caruia se va stabili cu exactitate diagnosticul final. Diagnosticul prezumtiv este acela de leziune musculara fibrilara cu afectarea fasciei musculare la nivelul muschiului drept femural. Dupa finalizarea investigatiilor se va stabili perioada de convalescenta a jucatorului, precum si momentul revenirii acestuia pe teren.
FC Steaua precizeaza ca Radoi nu s-a prezentat la lotul echipei nationale cu afectiuni musculare la nivelul zonei afectate in urma accidentarii din Feroe. De asemenea, toate problemele medicale ale acestuia, cit si ale celorlalti internationali ai Stelei, au fost comunicate in scris de catre staff-ul medical al FC Steaua catre staff-ul similar al Federatiei Romane de Fotbal in momentul prezentarii jucatorilor la lotul national.
Mirel Radoi a suferit 13 accidentari in ultimii patru ani, ratind fiecare debut al FC Steaua in grupele Ligii Campionilor din ultimii trei ani. In acest an, pina la accidentarea din Feroe, Radoi suferise alte patru: problema musculara in luna ianuarie - trei saptamini de indisponibilitate, problema musculara in luna aprilie - doua saptamini de indisponibilitate, accidentare la coaste in luna aprilie - o saptamina de indisponibilitate, fractura de pomete si de piramida nazala in luna iunie - peste o luna de indisponibilitate.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii