Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Radoi, Dica, Nicolita si Badea nu pleaca de la Steaua pentru nici o oferta din lume

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, ca jucatorii Mirel Radoi, Nicolae Dica, Banel Nicolita si Vali Badea nu vor pleca de la gruparea din Bulevardul Ghencea "pentru nici o oferta din lume".
"Pe Nicolita nu-l dau nici pentru 40 de milioane. Le-am si spus la intilnirea cu ei inainte de vacanta: Mirel Radoi, Dica, Nicolita si Vali Badea nici sa nu se gindeasca la plecare. Nici sa nu discute cu alte echipe sau impresari, pentru ca nu pleaca de la Steaua pentru nici un ban din lume. Ei nu pot pleca de la Steaua si nu discut nici o oferta pentru ei. Sint mai bogat ca patronii lor. Ce echipa sa-mi dea banii astia? Nu ma refer la Abramovici sau la Berlusconi, ci la altele, cum e Lens, care am vazut ca l-ar vrea pe Radoi. Pai cumpar eu toata echipa, tot clubul Lens ca sa nu-l mai ia ei pe Radoi. Am vazut ca Paraschiv e dorit de Fiorentina, dar sigur stiu de Stancu si stiu sigur ca Radoi, Dica, Nicolita si Badea nu pleaca de la Steaua pentru nici o oferta din lume", a spus Becali.
Gigi Becali a precizat ca nu are informatii referitoare la o eventuala venire a lui Christian Vieri la Steaua, informatie vehiculata in mass-media. "Vieri e jucator bun. Mi-a placut dintotdeauna. Nu stiu, o sa ma interesez", a adaugat finantatorul stelist.
Becali a facut referire si la informatiile potrivit carora Ceahlaul Piatra Neamt l-ar dori pe Baciu. "N-am vorbit nimic cu Gheorghe Stefan. Il vrea pe Baciu? Trebuie sa vorbeasca cu Sechelariu, sa-i dea banii lui, eu n-am nevoie de nici un ban. Conform contractului, trebuie sa-i dea 50 la suta lui Sechelariu", a spus Gigi Becali, care a mentionat ca Lovin nu va pleca de la Steaua: "Pe Lovin nu il dau. El intra in strategia noastra si nu pleaca".
El a precizat ca i-a ajutat pe cei de la Gloria Buzau cu Simion si Tudose, imprumutati pe un an.
Intrebat daca a marit contractul tehnicianului Cosmin Olaroiu, Becali a spus: "Cistiga Olaroiu bani, vedeti-va de treaba, nu trebuie sa-i faceti voi contractul lui Olaroiu".
Gigi Becali a declarat, referitor la obiceiul de a fuma al unor componenti ai nationalei Romaniei, ca jucatorii Stelei nu au voie sa fumeze. "Jucatorii de la Steaua n-au voie nu o tigara, nici macar un fum sa traga. Cum a aprins o tigara, trebuie sa plece. Nu stai la Steaua daca fumezi. Fumezi? La revedere, nu ma intereseaza. Daca-l luam eu pe Lobont se lasa de fumat. Nu? La revedere, te dau la Dinamo. Nu se poate fuma pe furis, avem servicii secrete, imediat ii gasim", a mentionat oficialul Stelei.
Becali a afirmat ca stadionul din Bulevardul Ghencea urmeaza sa fie modernizat. "Firma germana cu care lucram a venit cu un proiect de 120 de milioane. Multumim, nu ne intereseaza! Acum, lucram cu o firma romaneasca, cel mai mare institut de proiectari din Romania. Lucreaza si ei la un proiect. Trebuie sa vorbesc si cu Melescanu, care e baiat bun, dar daca se consulta cu Tariceanu nu o sa mai vrea. Vreau inca 20.000 de locuri in tribune si sa-l acopar", a spus Gigi Becali.
Finantatorul FC Steaua urmeaza sa se intilnesca, joi, cu citiva suporteri. "Astazi urmeaza sa ma intilnesc cu suporterii. Au zis ca vin sa vorbim. Sint niste pusti care au ramas socati cind i-am invitat aici. Au apreciat gestul. Au ei entuziasmul tineretii, vor ei sa fie consultati, cind o sa luam jucatori, vor sa ramina Elton dupa mintea lor", a precizat Becali, care a adaugat: "Steaua va straluci incit va uimi Europa".
Categorie articol: 

Comentarii