Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Radio Iaşi în direct, sâmbătă, de la Brăila

În prima zi a acestui week-end, de la ora 10.30, în direct, de la sediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret vor fi trecute în revistă performanţele sportului brăilean din toate timpurile.
Moderatorii emisiunii vor acorda diplome de excelenţă fostelor glorii ale sportului de pe plan local şi, de asemenea, vor dialoga în direct cu o serie de sportivi şi antrenori brăileni care, de-a lungul timpului, au dus faima oraşului Brăila în ţară şi peste hotare.
Printre invitaţi se vor regăsi Costică Dafinoiu, medaliatul cu bronz de la Olimpiada de la Montreal, campionul european de culturism Vasile Crăciun, antrenorii emeriţi Ioan Leu, cel care a descoperit-o şi lansat-o în marea performanţă pe Anişoara Cuşmir, Mihail Dumitru, profesorul sub a cărui îndrumare Ionuţ Pungă a devenit primul campion mondial din istoria atletismului românesc.
"Genul acesta de emisiuni este specific zonei Moldove, însă noi le-am extins şi am cuprins şi Brăila în sfera noastră de acţiune. Postul Radio Iaşi este bine recepţionat la Brăila, de unde, de altfel, şi facem transmisii în direct de la fotbal şi handbal şi avem semnale că avem mulţi ascultători. Cu acest prilej le vom oferi surprize plăcute multora dintre sportivii reprezentativi ai oraşului", a declarat Valeriu Ştefan, şeful departamentului Publicistică Sport de la Radio Iaşi.
Emisiunea va putea fi recepţionată pe frecvenţa 1053 kHz, unde medii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii