Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Răzvan Lucescu va mai rămâne cel puţin doi ani la Rapid

"Mă întâlnesc des cu Răzvan, suntem caractere foarte apropiate şi pot spune că ne înţelegem foarte bine. Niciodată între noi nu au fost tensiuni. Doi ani de zile vom rămâne împreună, vă asigur de asta. Ba chiar avem şi opţiune de prelungire a contractului lui Răzvan pe încă doi ani", a spus Copos.
De asemenea, Răzvan Lucescu a afirmat în aceeaşi conferinţă de presă că nu a intenţionat să plece de la gruparea giuleşteană. "Eu sunt antrenor la Rapid şi nu am avut niciun moment intenţia de a pleca. Suntem aici împreună cu această echipă şi ne vom bate pentru tot ceea ce ne-am propus. După aceea, că fotbalul îţi poate rezerva şi surprize neplăcute este o altă problemă", a precizat Lucescu.
Copos susţine că primele pentru calificarea în Liga Europa au fost plătite doar pe jumătate deoarece aşa a convenit cu jucătorii, precizând că toţi banii primiţi de la UEFA, circa un milion de euro, au fost viraţi în conturile fotbaliştilor. "Facem eforturi foarte mari să asigurăm bugetul pentru că sunt datorii de milioane din 2008. Pentru mine prima obligaţie este plata taxelor şi impozitelor către bugetul statului. Rapid are certificatul fiscal şi nu are datorii la bugetul statului. Chiar dacă vom avea o datorie la un jucător sau un litigiu cu o altă societate, pentru mine prima obligaţie este plata taxelor către stat. Se spunea într-un ziar că jucătorii au primit primele (n.r. - pentru calificarea în Liga Europa) doar pe jumătate, dar aşa am convenit împreună cu jucătorii. În momentul în care am primit suma de aproape un milion de euro de la UEFA, toţi aceşti bani au mers către jucători, reprezentând salarii şi jumătate din prima de obiectiv pentru calificarea în Liga Europa. Aici este stabilitate şi sper că este şi predictibilitate", a spus Copos.
Acţionarul a menţionat că până la sfârşitul acestui an va fi înfiinţată Academia Rapid care va avea buget separat de cel al clubului. "Acum se lucrează la club la o nouă organigramă, vom înfiinţa Academia Rapid. Iar aici intră tot ce înseamnă echipa a doua, juniori şi copii, iar academia va fi condusă de un om care a mai lucrat la Rapid. Academia va avea un buget separat pentru a controla mai bine partea de investiţii la copii şi juniori. Dacă nu vom avea bani, ne vom împrumuta. E important că băncile încă au încredere în mine. Dacă nu găseam trei milioane şi jumătate în luna martie acum Rapid era mai rău decât Universitatea Craiova astăzi", a precizat oficialul rapidist.
George Copos nu a dorit să comenteze anchetele din fotbal ale Direcţiei Naţionale Anticorupţie spunând doar că sunt "lucruri extrem de ruşinoase". "Nu comentez. E neplăcut, e ruşinos. Sunt multe lucruri extrem de ruşinoase în această ţară, pe care nu vreau să le comentez", a adăugat Copos.
Categorie articol: 

Comentarii