Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Răzvan Lucescu va conduce naţionala în turneul sud-american

"Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, domnul Mircea Sandu, ţine ca, prin prezentul anunţ, să clarifice definitiv toate speculaţiile şi cârcotelile prezente, în ultima perioadă, în mass-media din ţara noastră. Concret, domnul Răzvan Lucescu este selecţionerul echipei naţionale a României, urmând să stea pe banca tehnică a reprezentativei noastre nu numai la jocul de azi, 3 iunie a.c., contra naţionalei Bosniei-Herţegovina, din cadrul preliminariilor EURO 2012, ci şi la meciurile amicale pe care România le va disputa împotriva echipelor naţionale ale Braziliei (7 iunie a.c., la Sao Paulo) şi Paraguayului (11 iunie a.c., la Asuncion)", se arată în comunicatul postat pe site-ul FRF.
Echipa naţională a României întâlneşte la 3 iunie, de la ora 21.00, pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, selecţionata Bosniei-Herţegovina în preliminariile Campionatului European din 2012.
Selecţionerul Răzvan Lucescu a declarat că va părăsi prima reprezentativă, în cazul în care aceasta va pierde partida cu Bosnia-Herţegovina. Însă el a evitat să spună clar dacă va rămâne în funcţie în situaţia în care România va câştiga meciul de astăzi, lăsând loc speculaţiilor conform cărora naţionala ar putea pleca în Brazilia şi Paraguay cu un alt antrenor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii