Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Răzmeriţă o acuză pe Nistor că îşi «asfaltează» drumul înapoi la UNPR

• preşedintele interimar al UNPR Brăila, Cosmin Răzmeriţă, susţine că şefa organizaţiei judeţene a PMP încearcă să îi ia locul în partid, astfel că deja a schimbat însemnele de la sediul de pe Regală • acesta a punctat că Nistor bate zilnic drumul prin judeţ pentru a informa organizaţiile UNPR despre faptul că revine în forţă la cârma partidului • fostul deputat nu a răspuns la telefon pentru a-şi exprima un punct de vedere, însă prim-vicepreşedintele popularilor Viorel Botea a precizat că Nistor încă este preşedinte la PMP Brăila

 

Situaţie tensionată în taberele PMP şi UNPR la Brăila. Cosmin Răzmeriţă, preşedintele interimar al UNPR-iştilor brăileni susţine că şefa PMP Brăila, Marioara Nistor încearcă să îi ia locul în fruntea organizaţiei, deoarece ar fi conştientizat că fuziunea dintre cele două formaţiuni nu va mai avea loc. Ca dovadă, Răzmeriţă a atras atenţia că Nistor deja a schimbat însemnele partidului de pe unul dintre sediile PMP Brăila, punând sigla UNPR pe geamuri.

După scandalul în care a fost acuzat că s-a autoproclamat şef al UNPR Brăila, în contextul în care instanţa încă nu se pronunţase asupra contestaţiilor la adresa fuziunii PMP-UNPR, Răzmeriţă a ţinut să îi avertizeze public pe unionişti, în speranţa că aceştia nu vor cade în “capcana lui Nistor”. Fostul consilier judeţean a subliniat că din informaţiile pe care le deţine, Nistor a renunţat la poziţia de preşedinte al PMP Brăila şi a început o adevărată caravană în judeţ prin care încearcă să le explice membrilor UNPR că îl va înlocui pe Răzmeriţă. Mai mult, acesta a adăugat că încercarea lui Nistor face parte dintr-o acţiune la nivel naţional, condusă de vicepreşedintele partidului, Ion Răducanu, care intenţionează să convoace o şedinţă în care să promoveze mai multe schimbări ale liderilor din teritoriu, printre care şi cea de la Brăila. Răzmeriţă a venit înarmat cu un document care ar fi fost trimis deja la centru, unde Nistor figura ca înlocuitoare a sa la şefia UNPR Brăila, propunere cu care actualul şef al partidului la nivel naţional, Marian Vasiliev, nu ar fi de acord, după cum punctează fostul consilier judeţean.

“În momentul acesta, doamna Nistor nu mai este preşedinte PMP Brăila. Nu am nicio hârtie scrisă în acest sens, dar ştiu ce se întâmplă. Chiar şi pe sediul de pe Regală, a scos titlurile cu PMP şi a pus două micuţe cu UNPR. De ce? Pentru că ea şi un grup din PMP care nu au prins loc de deputaţi şi senatori, s-au gândit să revină în UNPR şi să preia partidul. Nu au reuşit să facă fuziunea şi nici nu vor reuşi, dar această acţiune este susţinută doar de vicepreşedinte, nu şi de preşedintele Marian Vasiliev sau de majoritatea de la nivel naţional. De vreo câteva zile doamna Nistor merge prin judeţ la consilierii locali UNPR şi liderii locali şi le spune că Răzmeriţă nu mai este preşedinte la Brăila, că fuziunea nu se mai face şi că ea este liderul organizaţiei. Care este motivaţia dânsei nu ştiu. Dar oamenii deja se întreabă despre ce e vorba de fapt şi ce vrea Nistor, de aceea vreau să îi informez să nu pice în această capcană şi să se decredibilizeze”, a afirmat Răzmeriţă. Important de menţionat este faptul că la nivelul judeţului, UNPR Brăila are 30 de consilieri locali.

 

Oficial, PMP-iştii nu ştiu nimic

În ciuda încercărilor repetate ale redactorilor “Obiectiv - Vocea Brăilei” de a o contacta pe Marioara Nistor în privinţa siglei UNPR apărute pe sediul care, până nu demult, aparţinea PMP Brăila, fostul deputat nu a răspuns. În acest context, am luat legătura cu prim-vicepreşedintele popularilor judeţeni Viorel Botea. Acesta a precizat că, până în prezent, nu există niciun document care să spună altceva decât că Nistor ocupă fotoliul de preşedinte al organizaţiei judeţene a partidului.

“Eu în momentul de faţă chiar nu ştiu nimic despre aşa ceva. Nu am primit nicio hârtie de la Bucureşti. Probabil că dumnealui (n.r. - Răzmeriţă) ştie dacă s-au făcut unele mişcări pe la UNPR, dar eu nu pot să vorbesc în numele altui partid. În momentul de faţă eu pot confirma doar că doamna Marioara Nistor este preşedintele organizaţiei PMP, la fel cum eu sunt prim-vicepreşedintele organizaţiei”, a afirmat Botea, lăsând totuşi de înţeles că politica e schimbătoare şi că nu vrea să facă afirmaţii despre ce s-ar putea întâmpla în perioada imediat următoare.
Categorie articol: 

Comentarii