Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Răfuială cu cuţitul la Km 10. Victimele, internate în spital

• trei bărbaţi s-au certat şi s-au înjunghiat, duminică seară, pe fondul unui conflict mai vechi • unul dintre ei a ajuns în sala de operaţii, iar ceilalţi doi au rămas internaţi pe alte secţii din spital

 

Fenomenul “Cuţitarilor” revine în forţă. Trei bărbaţi au ajuns la spital, după ce s-au certat şi s-au înjunghiat unii pe alţii, în colonia de la Km 10. Potrivit unor surse, ar fi vorba despre o “reglare de conturi”, conflictul între cei trei fiind mai vechi. Culmea, victimele ar fi rude.

Doi dintre bărbaţi se aflau, duminică seară, la un grătar, în colonie, iar la un moment dat a venit cel de-al treilea, cu un cuţit şi pus pe harţă. A început scandalul care, câteva minute mai târziu, a degenerat într-o luptă cu cuţitul, iar toţi cei implicaţi în conflict au fost răniţi. Au fost solicitate echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Brăila, care au preluat pacienţii şi i-au transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiu. Unul dintre bărbaţi a fost tăiat mai grav, în abdomen, fapt pentru care medicii au intrat imediat în sala de operaţii, salvându-i viaţa. Ieri, cei trei pacienţi erau încă internaţi în spital, cel operat se afla în Terapie, iar ceilalţi doi pe alte secţii.

Poliţiştii au făcut cercetare la faţa locului, iar în urma celor constatate au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi port sau folosire fără drept de obiecte periculoase. În funcţie de evoluţia stării de sănătate a celor trei bărbaţi, încadrarea juridică poate fi schimbată.

Potrivit unor surse, unul dintre bărbaţi ar fi spus că neînţelegerile între ei vor continua.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii