Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rîndunică a avut ofertă de 10.000 de euro salariu lunar din mediul privat, dar a refuzat

Adrian Rîndunică, proaspăt dat afară prin demisie din Guvernul PNL Orban, a avut o ofertă colosală de 10.000 de euro salariu net lunar, plus bonusuri, de la o multinaţională de top.

Oferta a venit după ce reprezentanţii multinaţionalei au citit în ziarul Obiectiv - Vocea Brăilei cât de competent a spus că a fost Rîndunică la Ministerul Muncii, în cei 2 ani în care a cărat hârtiile făcute de alţii.

Am glumit, evident. Cine naiba i-ar fi dat lui Rîndunică 10.000 de euro salariu lunar, cănd individul ăsta toată viaţa lui a avut numai posturi obţinute graţie apartenenţei la PSD?

Dar am zis să îl încurajăm pe Adrian Rînduncă cu un titlu pe care el cu siguranţă şi-ar dori să devină realitate.

Numai că am putea paria că Rînduncă nu ar veni în mediul privat nici dacă i-ar pune cineva 10.000 de euro salariu net lunar. Păi ce, el e prost să lase sistemul bugetar, acolo de unde nu îl dă nimeni afară, pentru o competiţie pe bune în mediul privat, unde ai target-uri, indici de performanţă şi sabia concurenţei deasupra capului?

Am scris acest text pornind de la declaraţia lui Rîndunică prin care el, modest nevoie mare, preciza cât de competent a fost pe vremea în care a activat la Ministerul Muncii.

„Am stat până când a plecat ministrul în coordonarea căruia am fost. Am plecat, pot să spun, în nişte condiţii foarte - foarte bune. M-am întâlnit cu doamna ministru, chiar mi-a urat succes. Când am mers la dumneaei mi-a spus: «Dumneavoastră sunteţi domnul Rîndunică? Să ştiţi că am auzit lucruri foarte frumoase despre dumneavoastră din teritoriu». Eu doar mi-am făcut treaba! Ce am avut de făcut, am făcut. Mi-a spus că se bucură că m-a cunoscut şi mi-a cerut numărul de telefon, astfel încât, în situaţia în care mai avem vreo chestiune, să discutăm pe vreun segment pe care eu l-am coordonat la Minister”, a declarat Adrian Rîndunică pentru Obiectiv.

Aşadar, Rîndunică este şi în acest moment un soi de consultant „telefonic” pentru noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru.

Noroc de Rîndunică de la Brăila că mai funcţionează Ministerul Muncii, că altfel rămâneau pensiile oamenilor în aer, neindexate, necalculate, nelivrate.

Atât de competent a fost Rîndunică la minister încât a avansat... la Brăila, pe un post pe care liberalul Nechita l-a anunţat ocupat de Rîndunică încă de acum 3 luni. (Adrian Competentul Minune)
Categorie articol: 

Comentarii