Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A pus mâna pe un scaun şi a distrus un aparat de jocuri

• Dorian Nistor a fost anchetat şi trimis în judecată de către procurorii brăileni, după ce a păgubit o firmă cu suma de 1.570 lei

 

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Dorian Nistor, în vârstă de 37 de ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere (art. 253 Cod penal).

Potrivit anchetatorilor, în ziua de 27 septembrie 2017, ora 15:30, poliţiştii care efectuau serviciu de patrulare pe raza municipiului au fost dirijaţi, de către ofiţerul de serviciu, la parterul blocului A1 de pe strada Sebeşului (cartier Radu Negru), unde funcţionează o sală de jocuri de noroc. Angajata sălii de jocuri solicitase sprijinul poliţiei, după ce un client nervos a spart cu un scaun ecranul protector al unui aparat de joc.

“Ajunşi la faţa locului, lucrătorii de poliţie au constatat că aspectele sesizate se confirmă şi l-au identificat pe inculpatul Nistor Dorian, care, întrebat în legătură cu cele petrecute, a declarat că <a pierdut o sumă de bani şi a lovit cu scaunul aparatul de jocuri de noroc>, spărgând geamul de protecţie”. Ulterior, inculpatul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Brăila, pentru cercetări”, precizează procurorul de caz.

Dosarul penal a fost trimis instanţei de judecată, iar firma prejudiciată solicită despăgubiri de 1.570 lei. Probă la dosar sunt şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate în incinta sălii de jocuri.
Categorie articol: 

Comentarii