Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pugiliştii de la CSM Brăila şi-au testat forţele cu omologii de la Axiopolis Cernavodă

gala amicală a cuprins 13 meciuri • nu s-au acordat decizii, însă, per ansamblu, brăilenii au fost superiori fizic şi tehnico tactic • un singur meci s-a încheiat înainte de limită şi l-a avut în prim plan pe brăileanul Costel Feraru “A fost o acţiune de pregătire reuşită, în opinia mea”, a declarat antrenorul Niţă Robu

 

Boxerii de la CSM Brăila au avut prestaţii bune în prima gală amicală din acest an, una cu 13 meciuri, desfăşurată la Cernavodă, în compania sportivilor de la Axiopolis.

O gală în care nu s-au acordat decizii, dar în care s-a văzut clar că brăilenii pregătiţi de antrenorii Costică Dafinoiu, Niţă Robu şi Cristian Bălan, prezenţi şi ei la acţiunea de la Cernavodă, au avut evoluţii superioare adversarilor.

Un singur meci s-a încheiat înainte de limită, cel de la categoria 69 kg dintre brăileanul Costel Feraru şi reprezentantul gazdelor, Cristi Şerban, o dispută controlată de sportivul de la CSM Brăila care a câştigat înainte de limită. Costel Feraru şi-a surprins adversarul cu un croşeu de stânga pe finalul reprizei a doua, lovitură care l-a pus la podea pe Bujor, iar arbitrul din ring a decis să oprească disputa.

Alte trei meciuri, care deşi s-au derulat pe durata a trei reprize, au fost la fel de spectaculoase, în prim plan fiind sportivii brăileni Albert Dănilă, la categoria 40 kg, care a boxat cu George Cojocaru, Florin Fălcaru la categoria 40 kg, care a boxat cu Daniel Feraru, şi Vlăduţ Ion, la categoria 81 kg, care l-a avut ca adversar pe Cristi Şerban.

Ceilalţi pugilişti brăileni care au urcat în ring la gala de la Cernavodă au fost Mădălin Cojocea, Raul Rentz, Cosmin Şaim, Emanuel Turcu, Daniel Aelenei, Eduard Muşat, Ciprian Gherguş, Marian Fălcaru, Valentin Avram.

Sportivii de la Axiopolis Cernavodă au fost coordonaţi de profesorul Mihai Oprea.

“A fost o acţiune de pregătire reuşită, în opinia mea. Gala a avut 13 meciuri şi doar unul s-a încheiat în repriza a doua, celelalte au avut câte trei reprize. Per ansamblu, au fost meciuri echilibrate, cu un plus spun eu pentru boxerii de la CSM Brăila. Nu s-au acordat decizii dar s-a putut observa un plus de tehnicitate şi de pregătire fizică a sportivilor brăileni”, ne-a declarat antrenorul Niţă Robu.
Categorie articol: 

Comentarii