Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ptiu, că tare bine s-a mai huiduit la conferinţa judeţeană a PSD Brăila

Mi-a plăcut atmosfera de la alegerile din filiala judeţeană a PSD Brăila. În sală - lume multă, da’ oameni puţini! În schimb, afară, în faţa fostului Club Progresul, am văzut câţiva oameni de bine, care şi-au sacrificat duminica pentru a le strica ziua lu’ alde Ion Rotaru, Carmelia Dragomir Bălănică, Codrin Ştefănescu, Rovana Plumb şi tot neamul lor de la Bucureşti, veniţi să vadă cum Rotaru va fi ales în unanimitate drept preşedinte al judeţenei PSD Brăila.

Ce mi-a plăcut mie la această conferinţă au fost huiduielile. Ştiu, nu e politicos să te duci peste nişte oameni (fie ei şi pesedişti), atunci când ţin un congres, dar la câte nasoale face PSD-ul în ţara asta, nu e cazul să le batem obrazul celor care au stricat feng-shui-ul la alegerile din filiala judeţeană PSD Brăila.

Şi ca să vin cu un răspuns la titlul acestui articol, vă spun că da, s-a huiduit tare de tot, încântător de tare, la conferinţa judeţeană PSD. S-a huiduit afară, cu spor, s-a huiduit şi în fostul Club Progresul, cred că şi în toaletă s-a huiduit. Un protestatar plătit, evident, de Soros ca să strige măscări la adresa PSD le-a explicat, pe scurt, că tot puşcăria va fi destinaţia lor, în cele din urmă.

Moment în care organizatorii conferinţei au mărit volumul în boxe, ca să nu se audă nici cei care strigau afară, nici brăileanul pătruns în clădire.

Codrin Ştefănescu, cu a lui calviţie pleşuvă, a vrut să facă ordine şi disciplină, dar ce curaj să îi ceri unui tip ca Ştefănescu, care a pătruns în clădire prin spate, pentru a evita contactul cu cetăţenii adunaţi în faţa fostului Club Progresul?

Primarul Marian Dragomir a zis ceva despre legile Justiţiei, că s-o lase PSD-ul mai moale cu retorica asta păguboasă, şi nu ştiu de ce am impresia că Dragomir nu va mai pupa o nouă candidatură din partea PSD la Primăria Brăila. Asupra acestui subiect, însă, voi reveni după ce mai strâng informaţii.

În rest, adunarea PSD Brăila s-a încheiat fără incidente. Senatorul Ion Rotaru a fost ales preşedinte, ceea ce înseamnă că el va decide cine se va afla pe listele pentru CLM Brăila la alegerile locale din iunie 2020, şi apoi pe listele pentru alegerile parlamentare din decembrie 2020.

Rotaru a preluat oficial pâinea şi cuţitul în PSD Brăila şi, la cât îl ştiu de flămând, cu siguranţă mulţi pesedişti brăileni cu bani vor plânge că au fost lăsaţi să moară de foame în partid. (Codrin CHELESCU)
Categorie articol: 

Comentarii