Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PSD-ului nu-i trebuia motiunea de cenzura

Fie ca trece, fie ca pica motiunea de cenzura, PSD-ul tot in pierdere iese. Este opinia presedintelui PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, care este de parere ca partidului sau nu-i trebuia motiune de cenzura cu care sa agite apele in politica, mai ales in contextul in care guvernantii, inclusiv presedintele Traian Basescu, scadeau in sondaje, si fara interventia opozitiei: "Nu se stie nimic astazi, cine cu cine, toata lumea banuieste un Guvern de uniune nationala, care se pare ca se prefigureaza, care este asa de larg, incit vor intra doua partide, aproape trei: PD-ul si PSD-ul si se discuta si de o grupare de dreapta PNL-PD-PLD. Cam astea sint variantele despre care se discuta si daca mergem in zona logicii, au si veridicitate. Eu am mai spus ca si daca trece si daca nu trece motiunea, pentru PSD nu este benefic. Chiar daca deranjez pe multa lume, chiar din PSD, parerea mea este ca trebuia sa raminem in opozitie, mai aveam un an de zile sa ne vedem de drumul nostru si nu sa facem jocuri politice care sint ale altora. Incercam din nou sa-l aducem la pupitrul de comanda si probabil ca vom si reusi, scotindu-l din acea cadere abrupta din sondaje".
Deputatul PSD Mihai Tudose este de parere ca partidele ar trebui ca macar dupa aceasta motiune sa inceapa sa se gindeasca la interesul national, si mai putin la interesele si orgoliile lor marunte:
"Va fi o saptamina extraordinar de agitata, motiune, Guvern, rearanjarea spectrului politic, cautarea unei stabilitati, a echilibrului politic, a acelei majoritati transparente. Problema este ca
va trebui ca dupa acest moment sa inchidem o perioada de trei ani de zile in care clasa politica nu a facut decit sa fie atenta la propria agenda, si nu la agenda publica. Sa incercam, pentru numele lui Dumnezeu, sa vedem ce ii trebuie tarii si nu ce ne trebuie noua. Ne-am batut pe orgolii personale, de fapt, s-au batut pe orgolii personale si am uitat care este rolul nostru acolo".
Categorie articol: 

Comentarii