Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PSD spune

PSD spune ca din cauza incompetentei ce troneaza prin birourile Ministerului Agriculturii, fermierii romani vor beneficia de banii europeni abia in 2008. De asemenea, PSD mai spune si ca intreprinderile din industria alimentara se vor inchide pe capete, din cauza proastei negocieri a conditiilor de aderare. Irigatiile sint distruse, asigurarile agricole nu functioneaza, nu exista pe piata credite specializate pentru acest domeniu "cu totul special". Nimanui nu ii pasa de soarta taranului roman, nimeni nu vede cum de la zi la zi satul romanesc se ruineaza iremediabil. Agricultura trece printr-o criza fara precedent, trage semnalul de alarma PSD.
Continuind in aceeasi maniera, PSD spune ca actualul executiv nu lucreaza in interesul cetateanului, ci urmareste doar realizarea unor interese proprii sau de grup. Si mai spune ca actuala putere, in loc sa se concentreze pe desavirsirea aderarii, este macinata de lupte interne.
Si cite nu vede din opozitie, PSD-ul! Ca spitalele arata jalnic, asa cum arata de fapt intreg sistemul sanitar, ca pensiile sint de mizerie, asa cum e si viata miilor de romani ce traiesc din salariul minim pe economie. Ca tot mai multe scoli din mediul rural cad in paragina, iar in cele din orase nenorocirile se tin lant. De cind s-a schimbat puterea, drumurile Romaniei sint la pamint, iar putinele care se repara au in spate contracte preferentiale, lucrari supraevaluate si conditii de calitate mult sub standarde.
Si cite nu mai spune PSD-ul! O declaratie mai acida ca alta, o acuzatie mai grava ca alta.
Ei bine, tot ce spune PSD este foarte adevarat. Sint probleme reale, grave, probleme care macina poporul roman. Da. PSD-ul are dreptate. Poporului roman ii ghioraie matele de foame, in spitale se moare cu zile, elevii fac o gramada de timpenii in unitatile de invatamint, salariile si pensiile sint mult sub un venit decent. Maniera in care PSD face publice toate aceste acuzatii insa, nu este in regula. Ca o fi finantistul Remes paralel cu agricultura, nimic de zis, dar hai sa ne amintim ce rezultate notabile s-au inregistrat in 2004 pe vremea ministrului agronom, Petre Daea! O fi Nicolaescu paranoic, dar ce a facut pina in 2004 ministrul lor, Ovidiu Brinzan? Ca, din cite imi aduc aminte, numele lui a fost mai popularizat pentru scandalul cu vedeta TVR Dana Razboiu, decit pentru reformele in sanatate. Iar exemplele pot continua, pentru ca ce se intimpla acum in Romania nu are radacini de azi, de ieri sau din noiembrie 2004. Sint cutume vechi, la care, PSD a pus umarul cu virf si indesat. Bine, acum, nici cu PD si PLD nu mi-e rusine si, sincer, motiunile lor chiar ma lasa rece. Sa fim seriosi. Nepasarea, nesimtirea, incompetenta, datul la gioale pentru ciolan, favoritismele, clientela sint vechi de 17 ani in Romania. Toata clasa politica e una, si daca vrem sa fim corecti, cind vine vorba de afaceri, politicienii nu au culoare, sint toti pentru unul si unul pentru toti. De fapt, tocmai de aceea s-a ajuns in aceasta situatie critica, pentru ca nu avem politicieni veritabili, ci doar niste cocotati ai democratiei care oscileaza intre stinga si dreapta, dupa cum adie interesele. Asa ca PSD-ul ar fi bine sa o lase mai moale cu demagogiile acestea ieftine, sint la fel de vinovati, iar lucrul acesta se vede in sondaje. La fel cum tot in sondaje se vede si nemultumirea fata de actuala putere. Iar daca nu aveti incredere in sondaje, intrebati orice om de pe strada si veti afla adevarul.
Categorie articol: 

Comentarii