Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PSD-istul Dumitru Panţuru, în poză alături de candidaţii Pro România

* primarul comunei Movila Miresii, PSD-istul Dumitru Panţuru, a postat pe reţelele de socializare o fotografie în care apare alături de candidaţii Pro România la Camera Deputaţilor şi Senat, precum şi alături de senatorul ALDE, Mihai Ruse * echipa de campanie a Pro România ne-a transmis acea fotografie spre publicare, alături de mesajul ”Movilenii votează tineri refuzaţi de PSD” * întrebat în legătură cu gestul primarului, preşedintele PSD Brăila, Ion Rotaru, a afirmat că va avea o discuţie cu acesta, dar cu precizarea că pune totul pe seama prieteniei vechi a acestuia cu Ruse

 

 

 

 

Primarul comunei Movila Miresii, PSD-istul Dumitru Panţuru, s-a afişat recent într-o ipostază cel puţin dubioasă, având în vedere că ne aflăm în plină campanie electorală. Acesta s-a fotografiat, zilele trecute, cu candidaţii Pro România la Alegerile Parlamentare şi chiar a postat ulterior poza pe reţele de socializare. Panţuru apare în fotografie alături de Silviu Dorin Petrea (candidatul Pro România pentru Senat), de Ilan Laufer, (candidatul Pro România pentru Camera Deputaţilor) şi de senatorul ALDE, Mihai Ruse. Acesta chiar a adăugat şi un mesaj: ”Oameni deosebiţi, oameni cu care poţi discuta şi altceva, nu numai politică”.

Interesant este că deşi Panţuru are contul de Facebook privat şi doar prietenii acestuia pot vedea ce anume postează, miercuri, echipa de campanie a Pro România a transmis redacţiei ”Obiectiv - Vocea Brăilei” respectiva fotografie spre publicare, alături de mesajul: ”Movilenii votează tineri refuzaţi de PSD”, precum şi precizarea că fotografia s-a făcut în contextul în care Ilan Laufer a fost ministru în Guvernul Mihai Tudose.

Redactorii ”Obiectiv - Vocea Brăilei” au încercat să ia legătura, ieri, cu Panţuru pentru a vedea cum comentează situaţia, însă acesta nu a răspuns la telefon. Chiar şi aşa, am obţinut o reacţie de la preşedintele PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru. Candidatul PSD pentru încă un mandat în Senat a afirmat că acea fotografie a fost făcută în baza prieteniei vechi a lui Panţuru cu Ruse, însă în contextul unui acord că ea va rămâne în arhiva personală.

Am văzut şi eu poza respectivă. Din discuţiile care au avut loc pe marginea subiectului, am înţeles că poza s-a făcut în contextul în care prietenia dintre Mihai Ruse cu primarul nostru de acolo este veche. L-a rugat să facă o poză, cu precizarea că este pentru arhiva sa personală. Dacă unii una spun şi alta fac şi dacă folosesc această modalitate de a-şi face publicitate pentru a obţine două voturi, este problema lor. Evident că este un gest nefiresc. O să am o discuţie să îi atrag atenţia, că trebuie să fie mai prevăzător, având în vedere că nu este începător în politică, a declarat Rotaru, care a ţinut să adauge că până acum primarul de la Movila Miresii şi-a făcut treaba în campanie şi că nu are dubii în ceea ce îl priveşte.

 
Categorie articol: 

Comentarii